Ofiste Basit Egzersiz

Ofiste basit egzersiz yapmak stres savar!

 

 

 

Tavanı İttirelim:

Durduğumuz yerde yürüyelim, bir yandan da eller yukarı doğru açık tavanı ittirelim. İsterseniz elinize su dolu şişeler alabilirsiniz. Onları yukarı doğru ittirirken durduğunuz yerde marş marş! 5-10 kere tekrarlayalım.

Arkaya Tekme:

Yürürken nasıl kolların biri öne giderken diğer arkaya geliyorsa, o şekilde hareket ederken arkaya tekme atalım. Sağ kol öne giderken sol ayakla arkaya tekme, sol kol öne giderken sağ ayakla arkaya tekme. 5-10 kere tekrarlayalım.

Sağa Sola Yumruk:

Ayakta duralım, havada bir sağa bir sola yumruk sallayalım. 5-10 kere tekrarlayalım.

Dizler Havaya:

Ayakta bir dizi havaya kaldırırken iki elimizi dizin iki yanlarında yere doğru ittirelim. Aynı hareketi diğer dizi havaya kaldırırken yapalım. 5-10 kez tekrarlayalım.

Yandaki Ofisi Gözetle:

Bölmeli ofislerde çalışıyorsanız ve yan ofistekiyle sıkı arkadaşsanız, esprili bir egzersiz önereceğim. Parmak uçlarında yükselip alçalarak yan ofisi gözetleyelim (aman yan ofisteki iş arkadaşınıza benim fikrim olduğunu söylemeyin). Neden parmak uçlarında yükselip alçaldığınızı soracak olursa bu kez de omuzları yükseltip alçaltarak egzersize devam edelim. Yan ofisteki arkadaşınızla birlikte birkaç tekrardan sonra gülmesi bonus! Hadi şimdi işlere geri dönelim!

Ofiste basit egzersiz yapalım ve diğerlerini de ilhama getirelim!!

Esrik Boyutlu Egzersizlerim

Ofiste ayakta çalışmak mı oturmak mı?

office yoga at your desk exercises