Blog Start-up Yapıyorum

Sevgili FüzyonBlog okurları.

 

Blog sitemde büyük zevk ve heyecanla yazdığım gibi yazılarımı her fırsatta siz okurlarımla paylaşıyorum.

 

Benim için yazmak keyifli. Geri bildirimleriniz çok değerli. Blog sahibi olmak da oldukça eğlenceli.

 

Daha önce blog start up yapanlar var mıydı bilmiyorum ama benim blog sitem start up firma gibi değerlendirildi. Bir süredir sitemdeki yüksek trafik dikkatlerini çekmiş olacak ki, blogumu satın almak isteyen bir şirket çıktı.

 

Şu anki haliyle sitemi bir Abu Dhabi şirketine 7.500 Amerikan Doları karşılığında sattım. Eğer onlar için yazmaya devam edersem, hem İngilizce hem de Türkçe yazmamı istiyorlar. Ayrıca bundan sonra FüzyonBlog siesinde her makalemin karşılığında, yazının uzunluğuna bağlı olarak, ücret verecekler.

 

Bu benim için inanılmayacak bir olay. Eskiden zevkine yazıyordum, bundan sonra hem zevkine hem de para kazanarak yazacağım.  Biliyorsunuz ki benim işim içerikle.. Görüntüden cok içerik önemlidir ve bundan sonra yeni orjial iveiriklerim gelmeye devam edecek. Rüyalarım gerçek oldu!

 

Şimdi sizlere gönül borcumu ifade etmek istiyorum: Siteme gelip okuduğunuz için, bu gelişmede her birinizin teker teker katkısı var. Yeni bir blog sitesi başlatacak olursam hepinizden öneriler alacağım. Sanırım ben bir blog start up’çısı oldum!

 

Lütfen bana gelecek blog sitesi için bol şans dileyin. Kim bilir belki de blog milyoneri olurum yakında! Takip etmeye devam edin.

 

Derin saygılarımla,

Fatoş Şimşek

Tahmin edeceğiniz gibi bu bir “1 Nisan” şakasıydı! FüzyonBlog‘u çok seviyorum. Buradan sizlere seslenmeyi çok seviyorum. Ve blogumda yazmaya devam edeceğim.. Umarım siz de yazılarımı okumaya devam edersiniz.

İçtenlikle…

🙂