NASA Kırışıklık Gideren Uzay İçeceği Satıyor


NASA kırışıklık gideren uzay içeceği satmaya başladı! Nereden mi biliyoruz? NASA uzaylılardan mesaj almış, kadınlar artık hep genç kalacakmış!

Yanlış okumadınız! Uzay çalışmaları için ayrılan federal fonların gittikçe azalması karşısında NASA çareyi uzay içeceği satmakta buldu! Tabi bu işin şakası..

Gerçekte NASA, astronotlar için geliştirdiği uzay içeceğini halka satışa sundu çünkü kırışıklıkları belirgin ölçüde azalttığı anlaşıldı.

Utah Üniversitesinin araştırmacıları içeceğin gerçekten kırışıklık giderip gidermediğini bulgulamak için çoğunluğu kadın, yaklaşık 200 katılımcıya 4 ay boyunca uzay içeceği verdi. Katılımcılar bu süre boyunca her gün bir çay fincanının dörtte biri kadar uzay içeceği içtiler.

Dermatolojistler deneyin başında ve sonunda derinin altını görsteren viza fotoğraflaması tekniğiyle katılımcıların cildini inceledi. Gördükleri değişiklik karşısında şaşkınlığa düşen uzmanlar içeceğe iksir demeye başladı!

Dört ay boyunca tüketilen içeceğin hem yüzde belirgin bir farklılık yarattığı hem de yaşlanmayla gelen lekeleri yok ettiği görüldü. Kırışıklıklar yüzde 17 oranında azalmıştı.

Uzay içeceği egzotik meyve suları ve dolayısıyla zengin antioksidanlar içeriyor.

NASA araştırmacıları bu içeceği astronotları güneşten gelen radyasyona karşı koruma amacıyla geliştirmişti. Oysa son zamanlarda yaşlanmaya karşı kıran kırana satılan bir güzellik ürününe dönüştü!

Uzay içeceğinin adı AS10, ya da kısaca uzay içeceği. Siz iksir de diyebilirsiniz!

Yüzdeki çizgileri belirgin bir şekilde azaltan bu içeceğin içinde bulunan egzotik meyve karışımı şunları içeriyor:

Brezilya cupuacu meyvesi, açai, dikenli armut, yumberry, acerola, üzüm, yeşil çay ve nar.

Araştırmacılara göre bu karışımla ortaya çıkan bitkisel ilaçlar (phytochemicals) güneş ışınlarının ve radyasyonun zararlı etkisine karşı kalkan görevi görüyor.

Radyasyon vücudumuzdaki moleküllere toksik etki yapıyor ve serbest oksijen radikallerinin ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu prosese oksidatif stres deniyor. Oksidatif stres, vücut moleküllerinden parçacıklar kopararak tüketiyor.

AS10 içinde bulunan antioksidanlar oksidatif strese karşı koyuyor ve cildin kendi kendini çabucak tedavi etmesine (yenilemesine) olanak tanıyor. Dolayısıyla bu iyileşme prosesi Botoks gibi yapay değil doğal yöntemlerle oluyor.

Uzay içeceği yerine iksir denilen bu formül sağlıklı yiyecek satan ekolojik marketlerde bulunabilir. Bir şişesinde 12 günlük ikmal bulunuyor ve 50 Amerikan Dolarına satılıyor.

NASA’nın kırışıklık gideren uzay içeceğini sizin için 4 ay boyunca denemeyi planlıyorum! NASA‘nın bu içecekle hiç bir ilgisi olmaya bilir. Tamamen bir satış oyunu da olabilir. Yine de deneyeceğim!

5 thoughts on “NASA Kırışıklık Gideren Uzay İçeceği Satıyor”

  1. TURKEY satın almak istiyorum. online satış sitesine nasıl ulaşılıyor.

  2. Evet bu içeceği nereden temin edebiliriz? Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

  3. Fatoş Hn. Slm.lar
    Bu ürünün bulunabileceği market veya üreten firmanın adresini temin etmek mümkünümü?
    İlginize teşekkürler

    1. Selamlar,
      LInkteki siteden online alisveris yapilabilir (ingiltere) http://as10.co/mail-on-sunday.html

      ABDde yasayanlar icin ekolojik dukkanlardan satin alma sansi var. ABD online satinalma bilgisine ulasirsam buradan aciklama yaparim..
      Esenlikler

Comments are closed.