Doktorumuz Hasan Çağlar Uğur

Annem omurilikte lomber kanal daralması nedeniyle Medicana International Hastanesinde ameliyat edildi. Bu önemli ameliyatı Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hasan Çağlar Uğur gerçekleştirdi.

Hastaların iyi beslendiği, her türlü konfora ulaşarak şımartıldığı, bir dediğinin iki edilmediği Medicana International Hastanesi modern ve konforlu bir ortam. Hastane sadece Ankaralılara değil ülke içi ve ülke dışı birçok hastaya hizmet verebilen muazzam bir teşkilat.

Ancak doktorlar olmadan hastaneler işlevsel olamaz! Başarılı ve ilgili doktorlar sayesinde hastaneler hastane olmaktan çıkar, kısa sürelik meskene dönüşür.  Medicana için de aynı şey geçerli. Dr. Hasan Çağlar Uğur aslen İbni Sina Hastanesi’nin doktoru ama gerekğitinde Medicana’da ameliyatlar yapıyor. Annem, hocamızın hastası olma şansına sahipti ve sayesinde çok başarılı bir operasyon geçirdi.

Doç. Dr. Hasan Çağlar Uğur hakkında detaylı bilgi şurada bulunabilir: http://www.hasancaglarugur.com

Ben, annem ve kız kardeşlerim sayın hocamızın mesleki başarısına, hünerli çalışmalarına ve profesyonelliğine hayran kalmaktan öte insan yanına da vurulduk. Kendisi dinamik, enerjik, güvenilir, hakiki, ilkeli ve idealist bir hekim. Hocamız dikkatli, ilgili, ve sıradışı!

Annemizin ameliyatı için Dr. Hasan Çağlar Uğur’u seçtiğimize ve kendisini tanıdığımıza çok memnunuz. Buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunarken başarılarının devamını diliyoruz.

Fatoş Şimşek