Sadakatsizliğin Gözlerinden Okunuyor


Avustralya’nın Biyolojik Mektuplar isimli dergide enteresan bir çalışma yayınlandı. Çalışma, “erkeğin sadakatli olup olmadığının yüzünden anlaşıldığını ve bunu en iyi kadınların anladığını” iddia ediyor. Kısaca, kadınlar erkeğin sadakatsizliğini gözünden okuyabiliyor!

Küçük bir grup, tam olarak söylemek gerekirse 34 erkek 34 kadın seçilerek 189 fotoğraf gosterildi. Deneklere fotoğraftaki insanın sadık olup olmadığı soruldu. Araştırmacılar topladıkları cevapları, fotoğrafın sahibine ait biografiyle karşılaştırdı. Araştırma bulgularına göre kadınlar, kişinin aldatmaya müsait ya da halihazırda aldatmakta olan birisi olup olmadığına dair iyi tahminlerde bulundu.

Tahmin edin bakalım sonuçlar ne yondeydi? Kadınlarınz tahminlerinin hemen tamamı doğru çıktı.

Yani kadınlar sezgisel olarak insanların dış görünüşüne bakarak ne kadar dürüst olduğunu, aldatıp aldatmadığını anlayabiliyor!

Buna karşılık erkeklere gösterilen fotoğraflardaki kadınların aldatıp aldatmayacağına dair sorulan sorular değerlendirildiğinde erkeklerin dunyadan bihaber olduğu ortaya çıktı – ama sadece bu konuda 🙂

Erkeklere göre kadın çekiciyse aldatabilir!

Yani erkekler çekici ve güzel bir kadın resmine bakarak “Evet, bence bu kadın çekici ve aldatma potansiyeli var!” diyebiliyorlar. Güzellik ve alım dışında başka hiç birşeyi göz önünde bulundurmuyorlar! Oysa kadınlar erkeğin genç, yakışıklı, çekici veya zengin olup olmadığına bakmaksızın (yüzündeki ifadeden) içinden geçenleri,yaptıklarını ve yapabileceklerini sezebiliyor!

Öyleyse baylar, unutmayın:

Kadınlar bir bakışlarıyla ciğerinizde geçeni bilebiliyor.

Bakışlarınızdan sadakatinizi anlayabiliyorlar!

Yapacağınız şey ya uslu durmak, ya da her ne iş işliyosanız bakışlarınıza yansıtmamak ve yüz ifadenize dikkat etmek (ama bunun mümkün olmadığını da anlamış bulunuyoruz).

Sakın unutmayın! Kadınlar erkeğin sadakatsizliğini gözünden okuyor!