Twitter’dan Atılmak İçin Ne Yapmalısın?


Büyük ihtimalle Twitter’dan atılmak gibi bir amacın yok! Ama ille de atılmak istiyorsan şunları yapmak yeterli:

Twitter, kullanıcılarını  yakından takip eden bir sosyal ağdır.  Öyle dikkatlidir ki belirli zamanlarda belirli sözcüklerin tweetlenmesini bile yasaklar. Bu konuda örnek isteyenler yazımın altına yorum bırakırsa orada açıklarım.

Twitter ne zaman kullanıcı hesabı kapatır?

Kötü amaçlar için olmadıktan sonra Twitter’da birden çok hesaba sahip olmak mümkün. Ama bir kişiye ait bilyon gazilyon hesap mevcutsa ve bunların hepsi  alçakça bir amaca hizmet ediyorsa,  ya da hep aynı şeyleri yineleyen birden çok hesabınız varsa Twitter bunu kolaylıkla anlar ve hesapları teker teker kapatır.

Twitter’da kullancı adı alıp satmak yasaktır. Twitter yeniyken ünlü kişi ve markaların isimlerini alıp bir kenara koyanlar oldu. Onlar şimdi bu isimleri satmak arzusundalar ama nafile!  Twitter böyle bir şeye asla izin vermeyeceğini duyurdu.

Bol takipçi kazanmak için Twitter’da kullanıcı satın almak da yok. Eğer buna söz veren şirketler varsa hepsi fason, onlara aldanmayın. Onlar kurallara karşı gelirken siz de onlara yardımcı olmuş oluyorsunuz.  Takipçi arttırmak çok önemliyse aklı başında mikro-bloglar gönderin, beğenen gelip takip etsin. Hadi baylar bayanlar! Bilek gücü görelim!

Spam yapanların da Twitter’dan tekme tokat atıldığını bilin.

Cidden, Twitter eli maşalı bir sosyal ağ. Aman dikkat edin! Şimdi soruyoruz: Twitter’dan atılmak için ne yapman gerekir?

Bu yazıyı okuyanlar ‘Facebook’tan Atılmak İçin Ne Yapmalısın‘ başlıklı yazıyı da okudu.

Ayrıca bu yazıyı okuyanlar ‘Google+’dan Atılmak İçin Ne Yapmalısın‘ başlıklı yazıyı da okudu.

Twitter’in gücüne inanıyorum!