Anneler Günü Adına


Anneler günü dileklerim öncelikle anasını kaybetmişlere, yavrusunu yitirmiş annelere armağan olsun.

Anneler günü dileklerim mutlu, mutsuz, genç, yaşlı, evli, dul, hasta, engelli, biyolojık veya üvey annelerin tümüne ve kendim gibi koşuşturan diğer annelere armağan olsun. Dilek dedim ama bunlar aslında mini mini dualar.. Anneler günü için dualar çıkınladım.. Birçok çeşit anneye dualar ve aminler ambalajladım.. Şefkatli, içten, dürüst, fedakar, çalışkan, sevgi dolu tüm annelere paketlediğim bu duaları gönderiyorum. Kabul olsun.

Mayıs ayıyla birlikte aklımıza Annler Günü de geliyor. Anneler gününü kutlayan var, kutlamayan var. Takdir eden var, etmeyen var. Hevesle bekleyenler var ama o günün adını duymak bile istemeyen anneler de var. Bütün bunlara rağmen değişik yaşantılardan gelen annelere armağan ettiğim dualarım var.. Allah’ım:

 * Annesini kaybetmiş, üzüntü ve kedere boğulmuş küçük, büyük, genç, yaşlı tüm çocuklar senden sabır bekler.
* Yavrusunu yitirmiş hüzünlü anneler, tahammül gücü ve huzur diler.
* Bir hata sonucu veya bilerek ve isteyerek ama çok genç yaşta anne olmuş kadınlar doğru kararlar verebilmek için irade gücü ve azim bekler.
* Yıllarca heyecanla bekledikten sonra, ilerlemiş yaşta, anne olan kadınlar enerji ve ömürlerine bereket talep eder.
Tek başına çocuk büyütmeye çalışan tüm anneler maddi ve manevi desteğini gözler.
* Çocuklarına gözü gibi bakan boşanmış anneler, toplumsal ve ailevi sorunlarla baş edebilmek için cesaret ve yürek ister.
* Anne olmak için sabırsızlanan, yıllardır dirençle bekleyen kadınlar, o muhteşem deneyim için “ol” demeni bekler.
* Çocuklari büyümüş, evden uçup gitmiş yaşlı anneler, evlatlarının iyi haberlerini bekler, merhamet niyaz etmeni diler.
* Hamile anneler, sağlıklı ve mutlu bebekler doğurmak için senden lütuf bekler.
Hasta ve sakat anneler günlük işlerini sürdürebilmek için bedensel ve zihinsel yardım ister.
* Üvey anneler çocuklara adalet ve sabır gösterebilmek için irade talep eder.
* İşten eve yorgun argın gelen, ofis ve ev dengesini kurabilmek için insan üstü çaba harcayan meşgul anneler dayanma gücü ister.
* Beyni ofısteki sorunlarla meşgul anneler evde çocuklarına yeterli ilgi, coşkulu sevgi, içten şefkat ve sabır gösterebilmek için senden destek bekler.
* Tüm anneler, beklenmedik zamanda tersine dönüveren şeyleri yavrularına hissettirmeden halledebilmek adına dinginlik, beceri ve katlanabilme gücü ister.Hayatın iniş ve çıkışlarına rağmen sana şükürler olsun diyen anneler.. Herkesin gönlüne göre ver Allah’ım. Amin.anneler gunu cicekleri, hediye, armagan, anneler, cocuklar, bebekler, aile