Baz İstasyonları


Baz istasyonlarıyla ilgili çok şey yazıldı çizildi. Şimdi en son bulgulara bakalım.

Baz istasyonlarından yayılan elektromanyetik dalgaların insan sağlığına zararlı olduğu çoktandır biliniyor. Özellikle beyin faaliyetlerine zararlı etkisi olan elektromagnetik sinyaller odaklanmayı zorlaştırıyor, algılama eksikliğine, uykusuzluğa ve iştahsızlığa neden oluyor, kişileri öfkeli ve hiddetli yapıyor. Bu konuda yapılan en yeni çalışmanın sonuçları İngiliz Tıp Dergisinde yayınlandı.

Araştırmaya göre yukarıda sayılan olumsuzluklar ve benzeri semptomlar direkt olarak baz istasyonlarına bağlanıyor. Kişi baz istasyonlarına ne kadar yakında yaşıyorsa semptomlar da o denli belirgin oluyor.

baz

Baz istasyonları elektromagnetik dalgalar yayıyor. İnsan beyni de eletro-biyokimyasal dalgalara sahip. Az bile olsa elektromagnetik dalgalara maruz kalan beyin dalgaları, bir anlamda kirlenmiş oluyor ve sağlıklı çalışmasını sürdüremiyor. Buna elektronik hiper-hassasiyet deniyor.

Uzmanlara göre elektronik hiper-hassasiyet uzun süredir görmezden geliniyor.

Bunun en büyük nedeni halk sağlığı sorunlarını çözmenin getireceği maliyet! 2010 yılında yapılan bir çalışmada, baz istasyonlarına 500 metreden daha yakın oturan her 10 kişiden 8inde sinir sistemi sorunları bulundu. İstasitiksel önem içeren bu araştırmanın sonuçları PubMed tarafında yayınlanmıştı. Burada önemli olan şey baz istasyonlarının her türlü kural ve uygulamaya uygun inşa edilmiş olması ve güvenlik konusunda hiç bir yanlışlığın olmaması. Demek oluyor ki en başta belirlenen güvenlik uygulamaları yetersizmiş ve insan sağlığı gibi çok önemli bir konu hiiç önemsenmemiş! Bütün bunlar Amerika’da geçerli olduğu kadar dünyanın diğer coğrafyaları için de pekala geçerlidir.

baz
Kısaca baz istasyonları her yerde, sürekli radyasyon saçıyor ve yıllardır bilinen bu gerçek bilimsel araştırmalarla da destekleniyor.

Araştırmacılar modern toplumların uykusuz, asabi ve bulanık zihinli olduğunu söylüyor. Belki de bütün bu olumsuzlukların nedeni mantar gibi biten baz istasyonlarıdır!

bazElektromagnetik Okyanuslar

 

2 thoughts on “Baz İstasyonları”

  1. Söz ettiğiniz tıp dergisinin künyesini ya da pubmed bağlantısını da paylaşır mısınız ?

Comments are closed.