Haşerelerle mücadelede en uygun zaman sonbahar

böcek-ilaçlaması-2-300x95

Kış boyunca evinizde istemediğiniz canlılarla birlikte yaşamak istemiyorsanız yazdan kışa geçmeden böcek ilaçlamanızı ihmal etmeyin. Sonbahar ayları ilaçlama için en ideal zamandır. Havalar serinleyince bazı haşereler kapalı mekanlara girmeye başlarlar. Bu nedenle havalar serinlemeden haşereler kapalı mekanlara girmeden ilaçlama yapılmalı. Haşerelerle mücadelede başından önlem almak çok daha kolaylık sağlayacaktır. Çünkü haşerelerin varlığı arttıkça mücadele zorlaşmaktadır.

Böcek ilaçlama firması seçerken firmanın müşteri memnuniyetine verdiği önem çok önem kazanmaktadır. Hangi haşere ile nasıl mücadele edeceğini bilen verdiği hizmetinin sonuna kadar arkasında duran bir firma seçmek çok önemlidir. İşte bu yüzden bu konuda profesyonel olarak hizmet veren Tekniktürk, yıllardır en çok tercih edilen böcek ilaçlama firmalarından biri. Yüksek kalite standartlarına sahip olan Tekniktürk, Bayer Koruma Programının da ilk üyelerinden. Bayer Koruma Programı çerçevesinde insan sağlığına ve çevreye zarar vermeyen ilaçlar kullanmakta. Aynı zamanda da haşerelerle mücadelede etkili çözümler sunmakta.

Bireysel olarak evlere hizmet verdiği gibi kurumsal çözümlerde de başarısını ispat etmiş olan Tekniktürk, haşere ilaçlama dışında kemirgenlerle mücadele, canlı yakalama ve su deposu temizliği hizmetleri de vermekte.