Kadınlar erkekleşti, erkekler kadınlaştı..

Gitgide kadınlar erkekleşirken, erkekler daha bir kadınlaşıyor.. Bazıları bunun normal olduğunu, değişimin kaçınılmaz olduğunu savunuyor. Bazıları sessiz kalmayı yeğliyor ve seyrediyor.

Örneğin 8 yaşındaki makyajlı oğlan çocuğunu konuşuyor sosyal medya.. Çocuk yeni yılda hediye olarak makyaj takımı istemiş. Öyle yetenekliymiş ki, makyajı yapmakta yardımcı olan makyöz sadece kaşlara ve kirpiklere uğraşmış. Gerisini 8 yaşındaki Ethan oğlan yapmış.

Ethan’ınAnnesi şöyle diyor:Cinsel eğilim denen şeyi siyah ve beyaz kadar keskin zannediyoruz. Nasıl ki kamyon süren, erkek sporları yapan kız çocukları olabiliyorsa, makyaj yapan oğlan çocukları olabilir. Makyaj yapan erkekleri hemen gey olarak düşünüyoruz. Oğlum henüz 8 yaşında ve canı makyaj yapmak istemişte, yapar!”

Aşağıdaki fotoğrafta Ethan makyajın ardından babasıyla öz çekim yapıyor.

8 yasindaki oglan cocugu makyaj yapiyor
Bu durum bana Will Smith’in oğlu Jayden Smith’in Louis Vuitton için etek giyerek poz vermesini hatırlattı. Eteği giyen oğlan bunun normal olduğunu söylüyor. “Kadınlar yıllar önce pantolon giydiklerinde de aynı tepkiyi almışlardı. Kimin ne giydiğinin ne önemi var, insan insandır..” diyor..

jayden smith
Dünya hızla değişiyor. Yeni terimler ekleniyor belleklere.. Gender fluid deniliyor örneğin.. Akışkan cinsiyet.. Kızlar oğlan gibi.. Oğlanlar kız gibi demek kısaca..

Böyle olunca bildiğimiz cinsel roller de hızla değişiyor. Kadınlar erkeklere benziyor, erkekler kadınlara. 8 yaşındaki oğlan çocuğu makyaj yapıyor ve bunu annesi destekliyor. Başka bir oğlan çocuğu kızlarla birlikte etek giyerek poz veriyor, yılın kadın modasının temsilcisi yapılıyor ve onu da annesi destekliyor. Kadınlar erkekleşirken, erkekler kadınlaşıyor.. Bazı insanlar ne insana benziyor artık, ne de başka birşeye.. Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz? Ve tüm bu gidişatı olanca hızıyla destekleyen ve daha da süratlendiren kurumlar var. Örneğin İngiltere Bay ve Bayan kelimelerinin kısaltılmışı olan Mr. ve Ms. sözcüklerine bir yenisini ekledi.. Mx. kısaltması tam olarak kendini kadın veya erkek olarak tanımlayamayanlar için bir seçenek sunuyor.. İnsanların ırklarını, renklerini, dinlerini, dillerini, milliyetlerini, soylarını, soplarını öğrendiğimiz nüfus sayımlarında cinsiyetlerini de öğreniyoruz.. Peki cinsiyet hanesine bir üçüncü şık daha mı getirecekler.. O yeni cinsiyete, ya da cinsiyetsizliği,  isim verme şerefi sizin olsun!