Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Romantik hediyeler dedik ama.. Biz burada hiç de romantik olmayan sevgililer günü hediyelerinden bahsedeceğiz..

Bir soru: Romantik olmayan Valentine’s Day armağanları hangileridir sizce?

  • İstemeden, zorla alınmış hediyeler romantik değildir.. Beylerin ‘almış olmak için aldığı’ hediyelerdir onlar.. Hanımların “muş” gibi yapmak için aldığı hediyelerdir.. Böyle hediyeler zorunluluktan alınır. Ve karşı tarafın eline geçtiğinde soğukluk, eksiklik, gitgide açılan mesafe hissedilir.. Yazık!
  • Yıllardır evli olanların sırf çevreye bakarak zorunlu hissederek verdiği hediyeler vardır bir de.. Onların evlilikleri ya da birlikteliktelikleri iyidir aslında.. İşleyen bir ilişkidir yani.. Ama herkes sevgililer gününde hediye alıyor diye alırlar birbirlerine hediyeyi.. Almayın öyle hediyeyi. Vermeyin birbirinize öyle hediyeyi. Unutmayın! Sizin hediyeniz senelerdir birbirinize verdiğiniz iyi bir ilişki.. Çok şanslısınız.. O ilişkiye sahip çıkın.. Kalmadı öyle manalı ilişkiler.. Öyle güzel bir ilişkisi olan neylesin hediyeleşmeyi.. Partnerine hediye alsan ne? Almasan ne? Zaten birbirinizi bulmuşsunuz!
  • Uyduruk hediyeler de hiç romantik değil. İşportacıdan, kenardan köşeden, son dakika, ucuz ve gereksiz bir hediye alacağınıza linkteki yöntemleri deneyin.. Bu yöntemler daha bile ucuza gelecektir ama yüreğinizin dokunuşu sevgiliniz tarafından hissedilecektir. Karşınızdaki insan materyalist değilse tabi.. Materyalist birisi ile birlikteyseniz.. Hmm.. Pek diyecek birşey yok!
  • Sırf alınmış olduğu için alınan hediyeler kadar kötüsü yoktur. Eğer zorunluluktan dolayı hediye alacaksanız hiç almayın daha iyi. Yıl içinde, içinizden geldiğinde alın. Böylece kapitalizmin sizi yönlendirmesine izin vermezsiniz.. Onlar söyledi diye hediye almazsınız.. Siz canınız isteyince alırsınız! Ama bir dakika.. Hediye almadığınız için sizden ayrılıyorsa sevgiliniz.. ‘Güle güle git’ deme yürekliliğiniz var mı, onu da bi kontrol edin önce!

Birçok ilişki maalesef mal, mülk, para, hediye, ve her çeşit materyal üzerine kurulmuştur. Evlendirme programlarındaki gibi.. Tapu kadastro ilişkisi gibi.. Gösteriş ve yapmacık doludur o ilişkiler.. Bazıları da vardır ki, derinliklidir. Derinlikli ilişkilerde hediye verme işlemi oldukça romantik hale gelebilir.. İlle de çarşıdan alınmış pahalı hediyeler değildir onlar… Yaratıcı, el emeği içeren, derinlikli, özel hediyeler çıkar ortaya..

14 Şubat Sevgililer Günü ya da Valentine’s Day kutlamaları için Romantik Hediye bakıyorsanız aşağıdaki linklere de göz atın deriz..

14 Şubat Sevgililer Günü ve Kırık Kalpler

14 Şubat Diye Uyduruk Bir Gün

14 Şubat Sevgililer Gününün Anlamı Nedir?

Eros Anket Yaparsa

Kendi Kendine Sevgililer Günü

Sevgililer Günü Çikolata Demek Değildir

Kalp, Yürek ve Gerçek Aşk

Amerikalıların 2013 Sevgililer Günü Hayalleri

Sevgililer Günü (Valentine’s Day)

Kırık Kalp Sendromu

Sevgililer Günü Aile, Arkadaşlar ve Sağlık Demek

Hayatınızdaki Erkek İçin Valentine’s Day (Sevgililer Günü) Hediyesi

İlişkilerin Sürdürülebilirliği

romantik olmayan hediyeler