İnternet ve Palyaço Korkusu

Son zamanların palyaço korkusu İnternet medeniyetinin bir ürünüdür.

Hoş benim çocuklarım hep korkmuşlardır palyaçodan ama bu başka bir yazı konusu olsun. Şimdi son zamanlarda palyaçoların etrafa saldığı korku ve panikten bahsedelim.

ABDde çocukları tenha yerlere çekmeye çalışan kötü palyaçolarla başlayan bu çılgınlık hala devam ediyor. Ve hatta İnternet hızıyla diğer yerlere de sıçrayabilir. Bu yazının amacı bilinçlendirmek ve olaya dikkat çekmektir.

Palyaçolardan korkanlar da korkmayanlar da son zamanlarda palyaçolara bir tuhaf bakar oldu. Çünkü o boyaların ya da maskelerin ardında iyi bir palyaço mu var yoksa sapık bir palyaço mu, belirsiz!

Ortada gerçekten kötü palyaçolar var, kötü palyaçoymuş gibi davranarak İnternette viral olmaya çalışan palyaçolar var, ve bir de çocukları eğlendirerek para kazanmaya çalışan dürüst palyaçolar var. Fakat hangisi hangisidir, ayırmak güç! Ve İnternette ünlü olmak için insanları korkutan eşek şakası yaparak viral olmaya çalışan palyaçolar, asıl kötü palyaçolara karşı duyarsızlık nedeni! Çünkü korkunç ve dehşet verici davranışlarla insanları korkutan oyuncu palyaçolar bunun oyun olduğunu İnternet’te videolarla gösteriyorlar. Gösterdikçe viral halde yayılan videolar asıl kötü palyaçoların önünü açmış onları normalize etmiş oluyorlar.

İnternet’te hemen hiçbir şey duyarlı değilken, saçma sapan palyaço videolarının duyarlı olmasını beklemek hayal olur. Öyleyse ne yapacağız? Palyaço korkusuyla mı yaşayacağız? Ve bu doğru, dürüst, para için çalışan, çocukları eğlendiren palyaçolara haksızlık değil mi? İnternet’te dolaşan vahşi palyaço videoları oyun olabilir ama kötü palyaçolara karışı iyice duyarsız hale getirdi insanları! Viral palyaço videoları, o çok korkunç ve ürkünç olanlar, sonra da çıkıp kamera şakasıydı, oyundu felan diyenler.. O videolar artık ortadan kaldırılmalı!palyaço soytarı şarlatan