Kırık Kalbi Tamir Etmek

Mümkün müdür kırık bir kalbi tamir etmek?

Teori: Kalp kıran her zaman tamir etmek için uğraşmayabilir o yüzden insan kendi kendisinin kalbini tamir etmek için donanımlı olmalıdır.

Bu teoride (ki bilimsel bir teori değildir, tarafımdan uydurulmuştur!) kalpten gelen birşey bulamıyor gibi hissedebilirsiniz. Tüm söylediklerim tamamen akılcı yaklaşımlar gibi gelebilir ama öyle değil. Okumaya devam edin!

  • Kırık bir kalpte ne vardır? Bir çatlak, bir kırık, bir çizgi, bir bozukluk, bir yara..
  • Ne tür bir durum vardır kırık bir kalpte? Ağrı, sızı, sancı..

Yani acılar kırıklardan içeri doğru girmiştir… Fakat kırıklar ve çatlaklar olumlu bir amaç için kullanılabilir! Şimdi artık hayat veren ışık girebilir o kırıklardan, iyileştirmek için!

Herkesin kalbi kırılır. Kırık kalp insana hüzün verir. Bu da sonuçta fiziksel sorunlara neden olabilir. Kırılmayan birşeyi tamir etmeye gerek yoktur ama kırık birşeyi ille de tamir etmek gerekir. Hele kırık olan şey bir kalp ise!

Kırık kalpte hissedilen şeylerden biri boşluktur. Öyle bir derin boşluk ki anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır. Tamir ister kırık kalp! Tamir bekler kırık kalp!

Kırıktan içeri ışık dolmasına izin vermek gerek. O kırıktan içeri derin duyguların, yüce bilgilerin, doyurucu ibadetlerin girmesine ve aydınlanmaya izin vermek gerek ki tamiri mümkün olsun. Ağrılar ilgi ister. Ağrıyan kalp de ilgi ve alaka bekler. Üzerinde kırıkla kalan kalp katılaşır, oysa tamir edildiğinde yumuşar, yufkalaşır. Kırık kalp ışıkla tamir edilmelidir.kirik kalp