Yeni Bir Gün

Yepyeni bir gün. Taze başlangıç. Beklemek gereksiz, hemen şimdi yeni bir adım.

“Bugün iyi bir gün değil, yarını bekliyorum..” demeyiz değil mi? Çünkü beklemek niye? Her an yeniden başlanabilir. İlle de günün sabahını beklemeye de gerek yok!

Kötü enerjiden uzaklaşmak, olumlu bir tavır takınmak, manalı beklentiler ve anlamlı bir uğraşı içinde vaatkar yeniliklere adım atmak her an olabilir! Fakat.. Hepimiz insanız! Yepyeni bir günün başında taze ve körpe hisler yaşamak iyice yaşam sevinci doldurur içimize.. O yüzden bekleriz yeni bir günün sabahına uyanmayı..

Öyleyse yeni bir güne başlarken günün ilk ışıklarıyla uyanmak, tefekküre dalmak, dualar ibadetler etmek, nasıl bir gün geçirilmek istendiğine karar vermek, ve bir amaçla başlamak şart! Günün ilerleyen saatlerinde sabahın enerjisi olmaz üzerimizde ve bu da çok doğaldır. İnsan gün içinde yaşananlardan dolayı biraz daha dirençsiz, biraz daha ümitsiz ve yorgun hale gelebilir ama yılmamak gerek. Günü olabildiğince pozitif düşüncelerle tamamladıktan sonra bir yeni güne yepyeni taptaze enerjiyle uyanmaya hazır olmak gerek.

Yeni doğan günün enerjisiyle uyanmak, günün muhteşem mucizesini hissetmek ve hem içsel hem dışsal tazeliklere gülümsemek.

Yeni güne merhaba! Yeni başlangıçlara merhaba.. Yeniliklere merhaba.. Ümitlere merhaba.. Yepyeni sayfalara merhaba!