Pompom topları ile makyaj

Kırtasiyeden alacağınız bir poşet dolusu ponpon (pompom topu) ile ne yapabilirsiniz?

Tabi ki yüzünüzde dekorasyon olarak kullanabilirsiniz.. Minik ponponlar başka ne işe yarar?

Teknikolor trendine bir bakalım isterseniz. Bu yeni moda ile kırtasiyecilerden ya da hobi dükkanlarından alınabilecek pompom topları ile yüzde yeni bir teknik uygulanıyor. Teknik denilebilirse tabi.. Yapılan şey bu minik topları yüzün istenen bölgesine yapıştırmak!!

Göz kapaklarına, göz altına, göz kenarlarına, kaşlara, yanaklara, dudaklara yapıştırın.. İsterseniz kırmızı olanları burnunuza yapıştırabilirsiniz.. Yeni makyaj trendini denemeye hazır mısınız? İlham için aşağıdaki fotoğraflara bakın isterseniz!

Pompom toplarıyla yüzünüzü süslerken herhangi bir zamk kullanmak yerine makyaj zamkı kullanın. Makyaj zamkı kırtasiyelerde bulunabilir mi bilmiyorum ama parfümerilerde olmalı! Fakat yine de yüz sizindir ve tabi risk de sizindir!

Eğer “Allahım bunlar ne böle.. Sen aklıma fikrime muhayet ol!” diyenlerdenseniz.. Tabi ki pompomlarla makyaj yapmayın, yapanlardan da uzak durun! Hatta burunda, çenede, yanakta, dudak üzerinde siyah veya kahverengi olanları kullanarak “protesto” edebilirsiniz. Et beni görünümlü makyajı da siz üretmiş olursunuz, fena mı?

 

 

 

pompom toplari ile goz makyaji

 

ponponlarla makyaj