Yeni iPhone 1000 dolar!

Apple yeni bir iPhone çıkarmak üzere (iPhone X).. Ve fiyatına gelince.. Elleri, gözleri, kulakları, cüzdanları, çantaları yakıyor! Yeni iPhone neredeyse ($999) yani 1000 dolar!

The New York Times tarafından bildirildiğine göre son birkaç aydır heyecanla beklenen iPhone 999 dolarlık bir fatura ile geliyor.

Aslında Apple 3 telefonla geliyor sahnelere.. İkisi iPhone 7’nin yeniden dizayn edilmiş hali. Üçüncüsü ise çok pahalı olan yeni, yepyeni telefon!

Çoktandır yeni iPhone’nun bin dolar olacağına yönelik söylentiler ayyuka çıkmıştı.. Nedenine gelince.. Eski telefondan daha pahalı olması normal gibi görünüyordu. Bir diğer neden ise fazla fiyat konduğuna alıcı sayısı da nispeten düşecekti ve Apple üretime daha fazla kaynak ayırabilirdi. Yani Apple pahalı telefon çıkararak arz-talep dengesini ayarlamak istiyordu.

Yeni iPhone için sıraya girecek misiniz? Bir telefona neredeyse 1000 dolar vermeye hazır mısınız? iPhone X iki renkle çıkıyor piyasaya. Biri uzay grisi, diğeri gümüş rengi. Ve iki modeli var: 64GB ve 128GB. Altmışdörtlük olanın fiyatı 999 dolar, 128’lik olan ise 1,149 dolar. Önceden sipariş vermek gerekiyor ve bir hafta içinde müşterinin eline geçiyor.. Hadi bakalım teknoloji bağımlıları sizler.. O pahalı telefonlarınızı iyi amaçlar için kullanın!yeni iphone cok pahali