Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba

Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba gibi eski hastalıkların yeniden görülmeye başladığı günümüzde hem kişisel hijyene dikkat edelim hem de gereğinden fazla ve bilinçsiz antibiyotik kullanmayalım.

Küresel Terörizm Endeksi

Terörizm tanımı:

Devlet-dışı aktörler tarafından; politik, ekonomik, dini veya sosyal hedeflerle korku, baskı, zorlama ve tehdit uygulayan illegal güç veya şiddet.

Dünyada Terör

Canlı bombaların her an her yerde bulunma ihtimalinin olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Dünyada yaşanan aktif terörizm tırmandıkça tırmanıyor ve saldırılar tek bir bölgeye değil aslında, tüm insanlığa yapılıyor.

Bir Kanser-Savar Daha: Pelin Otu

Bilimciler pelin otunun demir bileşikleriyle kullanıldığında en kesin sonuçların alınacağını bulguladı. Tümörlere özel bir reseptör gönderen demir bileşikleri, kanserli hücrelerin bölünmesini ve dağılmasını sağlıyor.

Yiyecek Seçimlerimiz

Yaşlılar gençlere göre daha dikkatli ve sağlıklı seçimler yapıyor.
Kadınlar erkeklere göre daha sağlılı yiyecekler tüketiyor.

Ebola Virüsü

Ebola Afrika’dan çıkarak, global bir sorun haline gelecek olursa, o zaman Birleşmiş Milletler, NATO, Afrika Birliği, Avrupa Birliği ve diğer birlikler ancak o zaman harekete geçerler.

Küresel Elit

Küresel elite ait bu istatistiği duyduktan sonra insanlığa inancınızı kaybetmemeniz dileğiyle!

Dirhem Dirhem Marakeş

Fas çok alımlı bir ülke. Marakeş peri masallarındaki şehirleri andırıyor. Eğer oralara yolunuz düşerse bol bol portakal suyu içmeyi unutmayın çünkü tazelik ve sağlığın ötesinde enerji dağıtan bu güzelim meyve suyu oldukça ucuz.

Ufoloji

UFO’ların dünyayı ziyaretlerini gözlemeye devam edersek, geliş biçim ve düzenlerini anlarsak fizik hakkında daha önce bilmediklerimizi öğrenebiliriz