Sosyal Mesafe Uzmanı

Şimdilik kendilerine “sosyal mesafe uzmanı” deseler de, bu iş konusuna dahil olan kişiler ne yaptıklarını tam bilmiyorlar. Kimse bilmiyor, aslında!

Venezuela’da Halk

Eğer Venezuela’da 10 dolar paran varsa multimilyonersin! Cok ama çok zenginsin! Hiç kimsenin parası yok. Çarşıya çantalar dolusu kağıt parayla çıkıyoruz, bir ekmek almak için saatlerce kuyrukta bekliyoruz, bazen onu bile alamıyoruz. İlaç yok, hastane yok, doktor yok, yemek yok, gıda yok, insanca yaşamak yok!

Akıllı İlaç

Dijital ilaç Japon-Amerikan ortaklığı ile oluşturuldu. Uzmanlara göre bu ilaç sayesinde kişiler gün boyunca ilaçlarını almayı unutmayacak. Ayrıca belirlenen dozun altında ya da üstünde ilaç almayı da önleyecek. Akıl sağlığı ile ilgili durumlarda alınması öngörülen bu ilaç daha sonra diğer hastalıklar için de geliştirilecek.

Amerika’da Dijital Detoks Modası

Bilmediğimiz güçler tüm insanlığı sağlıksız alışkanlıklarla donattılar. Neyse ki sosyal medyanın zararı, yiyeceklerin sağlıksızlığı, kötü alışkanlıkların korkunç etkileri gençler tarafından her gün daha hızlı anlaşılmakta. Ve Amerika’da başlayan dijital detoks modası sayesinde gençler sağlıklı yaşamı ve aktif unsurları seçerek “zararın neresinden dönersen kar oradadır” diyorlar!

Cinsiyetsizliğe Koşar Adım

Acaba cinsiyetimi değiştirmek zorunda bırakılmadan yaşayabilecek, gönül rahatlığı içinde hayatımı sürdürebilecek miyim? Ya çocuklarım? Ya onların çocukları?

Google ile Depresyon Testi

Depresyonda olup olmadığınızı mı öğrenmek istiyorsunuz? Bunun için bir test alsanız iyi olacağını mı düşünüyorsunuz? Öyleyse Google’dan öteye gitmeye gerek yok.

Güneş Tutulması

21 Ağustos 2017’de gerçekleşecek olan güneş tutulması özellikle Kuzey Amerika’da çok belirgin bir şekilde gözlemlenecek. Güneş, ay tarafından tam olarak kapatılacak ve bu 2 dakika 40 saniye sürecek.

Fidye Yazılım

Fidye yazılımları aklınızda bulundurun ve online yaşamınızı ona göre sürdürün!

Kuzey Kore’nin Savaş Güdüsü

Nükleer arenada tahrip gücü yüksek füzeler çarpışmaya başlamadan, Kim durdurulamaz mı? Kim durdurabilir? Ne durdurabilir? Olamaz mı..

Göbek Bağı

Doğumda göbek kordonu hemen mi kesilmeli, yoksa biraz bekletilmeli mi? İşte son zamanlarda doktorların ve uzmanların karşıt görüşler ileri sürdüğü şaibeli bir sağlık uygulaması daha..