Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba

Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba gibi eski hastalıkların yeniden görülmeye başladığı günümüzde hem kişisel hijyene dikkat edelim hem de gereğinden fazla ve bilinçsiz antibiyotik kullanmayalım.

İçi Büyük Abdest Dolu Haplar

Araştırmacılar bildiğimiz büyük abdesti kapsüllere doldurup buzlukta dondurduktan sonra zayıflamak isteyenlere verecekler. Kimsenin anlamayacağı bir de isim vermişler: ‘Pisliğin içinde mikrobiyomlar var’ diyorlar. ‘Mikrobiyomlar obezleri zayıflatacak..’ Ben bu masala inanmadım.

Direnç

Belki de direnç denen şeyi antibiyotiklere mukavemet gösteren virüslerden öğrenmeliyiz.. Bakın artık antibiyotikler bazı hastalıklara işlemiyor.. Neden, çünkü dirençli virüsler türedi etrafta.. Tabi ki bu insan sağlığı için çok kötü bir haber ama hayatta kalmak için metabolizmaların neler yapabileceğine oldukça iyi bir örnek!

Grip Belirtileri Nelerdir?

Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsünün belirlediği esaslara göre grip belirtileri şunlardır:

3 Süper-Yiyecek: Klorella, Arı Poleni, Kurt Üzümü

Bilmediğimiz, bilip unuttuğumuz veya eski moda diye umursamadığımız öyle yiyecekler var ki, süper-yiyecek kategorisine giriyor. Bü tür yiyecekleri paylaşmaya devam ediyoruz.. Şimdi üç süperyiyeceği tanıyalım..

Antibiyotikler ve Grip

Antibiyotiklere direnenen virüsleri kontrol altına alabilmek için herkesin duyarlı olması gerekir.

Ürkütücü Mikrop Süpervirüs

Antibiyotikle iyileştirilen bakterilerin hemen hepsi zamanla şekil değiştirebilir ama bakterilerin büyük çoğunluğuna süpervirüsün etkisi olmaz.