Değer Nedir?

Bir insanın değeri zekasıyla, becerisiyle, görüntüsüyle veya neler başardığıyla ilgili değildir. Bir insanın değeri nedir öyleyse?

Yoğun Kar Yağışları Bekleniyor

Kar sohbeti var her yerde! Dört gözle kar bekliyoruz ama kar bazı coğrafyalara sorunlarla geliyor. Eğer hazırlıklıysak, ne ala keyif!

Dünyada Terör

Canlı bombaların her an her yerde bulunma ihtimalinin olduğu bir dünyada yaşıyoruz. Dünyada yaşanan aktif terörizm tırmandıkça tırmanıyor ve saldırılar tek bir bölgeye değil aslında, tüm insanlığa yapılıyor.

Yetkili olmak mı? Değerli olmak mı?

Yetki mi? Değer mi? diye sorsalar.. Kimsenin değer vermediği bir yetkili olacağıma, yetkisiz ama değerli bir insan olmayı yeğlediğimi söylerdim. Onur, itibar, haysiyet denen şeyler vardır ve bu gibi üstün özellikler her daim yetki denen şeyin önüne geçer. Değer gönül işidir.. Yetkiye gelince.. O olsa da olur olmasa da.

Hüzünlü Anneler Günü

Anneler gününde hayatımızdaki çocuklu, çocuksuz, mutlu, mutsuz, yaşlı, genç, yakınlarda veya uzaklarda bütün kadınları mutlu edecek, maddiyata dayanmadan neşelendirecek birkaç güzel söz veya aktivite bulunabilir.