Sahte Aşk

Aşık mısınız? Aşık olduğunuz kişi de size aşık mı? Nasıl anlayacaksınız?

Çekicilik Analizi

Erkekler kadının yüzünde çekicilik beklerken sade makyaj arıyorlar.. Yani hafif makyaj, öyle “sürata sıvanmış gibi” makyaj değil.. Çünkü düz ve sade olan şey daha anlaşılır ve cazip geliyor insan beynine..

Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Bazı ilişkiler mal, mülk, para, hediye, ve her çeşit materyal üzerine kurulmuştur. Bazıları ise daha derinliklidir. Derinlikli ilişkilerde hediyeler olabildiğince romantiktir. Diğerleri ise gösteriş ve yapmacık doludur.

Aşk Edebiyatı

Aşk edebiyatı yapan Internet yazarlarına ve diğer çok satmak isteyen kitap yazarlarına gelsin..

Bir Kadın Hikayesi: Sahtekar Sevgili

10 yıl boyunca sevgilisi için tüm hayatını karartmış, gece gündüz yas tutmuş bu genç kadın, gazetedeki haberi okuduktan sonra ne yapacağını bilemeden kalakalıyor.

Bir Kadın Düşmanı – Reşat Nuri Güntekin

Gerçekte hiç olmamış duyguları varmış gibi göstererek, kişisel menfaat uğruna, karşısındakinin yaşam hevesini söndüren insanlar yok mu? Çıkar uğruna “duygusal tatmin” sağlayan kalpsizler hiç utanmaz mı? Sahi, bu acımasızlar yaptıklarıyla övünürler mi?

Dijital Peri Masalı

Neydi bu genç kadın? Bir edebiyatçı mı? Başka bir boyutta mı yaşıyordu? Aklını mı yitirmişti? Gizli kamera şakasında felan mıydım?

Aşık Olmanın Ön Şartı Arkadaşlıktır

Düşünülenin aksine, dış görünüş ve fiziksel yapı önemsiz karakteristikler olarak bildirilmiş. İşin ciddisinde dış görünüş ilk 10 önem sırasında dahi görülmemiş.