Sıfır Gün

Sizin bulunduğunuz yerde de su sıkıntısı var mı? Yetkililer sizi bu konuda uyarıyor mu? Susuzluk durumunda neler yapmanız gerektiğini biliyor/öğreniyor musunuz?

21 Aralık

21 Aralık uzaysal kış olarak da bilinir çünkü hava durumu açısından bakıldığında yani meteorolojik kış 1 Aralıkta başlar.

Kuzey Kore’nin Savaş Güdüsü

Nükleer arenada tahrip gücü yüksek füzeler çarpışmaya başlamadan, Kim durdurulamaz mı? Kim durdurabilir? Ne durdurabilir? Olamaz mı..

Yoğun İnternet Sansürü Uygulayan Ülkeler

Hiç sansür uygulamayan ülkeler:

Arjantin, Ermenistan, Avustralya, Kanada, Estonya, Gürcistan, Almanya, Macaristan, İzlanda, İtalya, Japonya, Filipinler, Güney Afrika ve Amerika Birleşik Devletleri.

Müzik ile Tedavi

Müzik dinlerken daha kolay odaklanabiliriz, dolayısıyla müzikle birlikte yeni şeyler öğrenmek kolaylaşır.

Erkek Sağlığı Bıyığa Kurban Gitmesin

Movember erkek sağlığında olumlu değişiklikleri hedefleyen bir akımdır. Toplam 4 konuda bilinçlendirme farkındalık için çalışır. Bu dört konu: Prostat kanseri, testis kanseri, akıl ve ruh sağlığı problemleri ve beden sağlığıdır.

Ramazan Orucunu Nerede Tutacaksınız?

Eğer 2015 Ramazan orucunu Danimarka’da tutacaksanız 21 saat süresince oruç tutmuş olacaksınız. Buna karşın Avustralya’da iseniz sadece 10 saat!

Filizlenmiş Sarmısak

Kore’de yapılan bir araştırmaya göre filizlenmiş sarmısak, normal sarmısağa kıyasla daha fazla antioksidan barındırıyor. Ve araştırmacılar filizlerin antioksidan verimliliğini de ölçmüşler. 5 gün süresince uzayan filizlerin antioksidan açısından en değerli hale geldiğini bildiriyorlar.

Küresel Elit

Küresel elite ait bu istatistiği duyduktan sonra insanlığa inancınızı kaybetmemeniz dileğiyle!

Kağıtsız Ütopya

Bizler kağıdı da kağıtsızlığı da bilen bir nesiliz. Gazeteyi açıp okumayı, ansiklopediden ödev yapmayı, okul kitaplarını yüklenip okula gitmeyi bilen aynı zamanda Kindle mi yoksa iPad mi ikileminde kalan ara nesiliz. Yaşı ne olursa olsun Internet’e geçerken hayatta olan bütün yetişkinler “kağıtlı/kağıtsız dillemması” kuşağına dahildir.

Amerika’yı Ne Sanıyordunuz?

Amerika’da halk sağlığı çalışanlarının “Amerikan halkı neden sağlıksız?” sorusuna cevap bulamayıp delirme aşamasına geldiğini biliyor musunuz?