Kas Kasılmaları

Kas kasılmaları ille de koşuculara, bisikletçilere, yüzücülere ya da genel anlamda yoğun egzersiz yapanlara özgü değildir. Toplumun hemen hemen yüzde 20’si kas kasılmalarından şikayetçidir.

Süpürge

Sizleri duygusal, fiziksel, manevi ve zihinsel arınmaya davet ediyoruz.

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

Hala İnancımız Var İnsanlığa

Botları ayağına geçiren evsiz kadın ağlamaya başlar. Alan da veren de mutludur. Görenler de mutludur. Görenlerden bir tanesi öyle mutlanmıştır ki Facebook’ta yayınlar resimleri. Cümle aleme duyurur gördüklerini. Ders alır insanlar biraz!

Bayram Çocuklarıyız

Bayram çocuklarıyız.. Gülmek, eğlenmek istiyoruz. Dileriz tüm çocuklar ve yetişkinler hiç olmazsa bayramlarda tam manasıyla mutlu olsun..