Çok Görevlilik

Enformasyon çağındayız. Her yerden her an üzerimize gelen bilgi ile bombardıman ediliyoruz. Hepsine vakit ayırmamız imkansız, bu yüzden çok görevliliği icat etmişiz!

Ağlamak

Ağlamak ruhun derinliklerinden yüzeye çıkar. Gözyaşlarının yüzeye çıkması, kendimizi serbest bırakmak gibidir.. “Ağla, ağla.. Açılırsın..” dedikleri şey aslında insanın kendini rahat bırakmasından başka birşey değildir!

Erkek Sağlığı Bıyığa Kurban Gitmesin

Movember erkek sağlığında olumlu değişiklikleri hedefleyen bir akımdır. Toplam 4 konuda bilinçlendirme farkındalık için çalışır. Bu dört konu: Prostat kanseri, testis kanseri, akıl ve ruh sağlığı problemleri ve beden sağlığıdır.

Örgü Örmek

Örgü örmek anlık sonuç veren oldukça tatmin edici bir işlem. Bununla birlikte strsten uzaklaştırdığı ve mutlu ettiği bilinir.

Kentsel Ölü Projesi

İnsanlığın geldiği son nokta.. Kentsel Ölü Projesi.. Peki nelerden bahsediyor bu proje? Ölü bedenlerin gübreye dönüştürülmesinden mi???

Kuzeyin Oğlu ile Tanışmak

Hamasi bir sosyal sorumluluk bilincine sahip olan Kuzeyin Oğlu Volkan Konak, zamanını, enerjisini ve maddi gücünü gönüllü etkinliklere bağışlamaktan çekinmeyen, çizgi dışı bir şahsiyet.