Orman Banyosu

“Orman banyosu” terimi Japonlara aittir. Tam manasıyla şu anlama gelir: Kendini ormandaki ağaçların içine bırak, o atmosferde zaman geçir, yenilen!

Hijyen

Sonuçta insanız, kan, pıhtı ve dokulardan ibaretiz. Biraz bakım göstermediğimizde kokarız, kokuşuruz. Ve hem kendimize hem de etrafa sağlık tehdidi oluştururuz. Sürekli ve sıkça elleri sabunlu su ile yıkamak, yüzü, bedeni, ağız ve dişleri temiz tutmak gerekir. Lütfen hijyen konusuna dikkat edin.

Apple ve Google Su Peşinde!

Hep birlikte suyu koruyalım! Suyu israf etmeyen, tutumlu kullanan, üstelik de bol su ile duş yapıyormuş hissi veren bu icat düş gibi! Dünyanın geri kalan kısmı da “hoşgeldin” demeli ve düşmeli peşine bu icadın!

Köpekbalığı Saldırısı

İstatistiklere bakıldığında dünyada yılda toplam 50 vaka görülür.. Biz o 50 rakamında kaldık. Artık köpekbalıkları iklim değişikliği nedeniyle yer değiştirmekte ve bu yolculukta acıkarak buldukları kıyılarda ava çıkmaktalar. Ve yılda yaklaşık 75 köpek balığının dünyanın değişik bölgelerinde atak yaptığı biliniyor.

Romantik Türk Erkeği

Ne yani Türk erkeklerinin çoğu birden yumuşak başlı, modern, romantik, bakımlı, metro ve trendi mi oldu?

And Dağlarında Yedirenk

Her yerde candır su, olmazsa olmazdır ama And Dağlarında halkalar halinde emsalsiz Yedi Renktir su!

Kaplıca and Turkish Hamam

The kaplıca or the hamam is an experience that leaves one feeling new born, fresh, clean, light and pure, and often times leaves one feeling ready to take a nap, which further replenishes ones energy.

Su İçerek Zayıflamak

Yoğun su buharlı odada konuşmamız süreken laf döndü dolaştı fazla kilolara geldi.

Kaplıcalar ve Hamamlar

Kaplıcalarda ve hamamlarda yıkanmak salt temizlenmek değildir aynı zamanda manevi oksijen veren bir paklanma prosesidir.