Vizyon ve Hayallerin Gerçekleşmesi

Hayallerin gerçek olması için önce vizyon gerekir. Sonra çok çalışmak, risk almak, aksiyon, inat ve azimle hayallerin peşinden koşmak gerekir. Sonuç çoğu kez başarıdır!

Hedeflerine ulaşamıyorsan, bu kimin suçu?

Akla gelen kötü bir hatıra, eskiye ait korkular, şüpheler, hayal kırıklıkları, aldatılmışlıklar, tenkitlerin ve kıyaslamaların içimizde açtığı değersizlik hissi, başarısızlıklar, tüm negatif deneyimler, gözlemler bizim engellerimizdir. Bu engellerdir bizi hedefe gitmekten alıkoyan.

Hayat Korkutur

Korku kötü birşey de değildir. Korku insanı kendine getirir.

İyi Bir Cinsel Yaşam

Harvard Üniversitesi iyi bir cinsel yaşam için nelere gerek olduğunu açıkladı. Hatırlatalım.. Harvard sadece ABD’nin değil, dünyanın en prestijli üniversitelerinden biridir.

Işık ve Karanlık

Nasıl tanımlandığına bağlı olarak, başarının iki yöntemi vardır. Başarı için ya ışığa yükselmeye uğraşırsın, ya da karanlığa gömülmeye!

Ampul İcadı

Ampul icadı teknolojiyi ve dünyayı değiştirdi. Gelmiş geçmiş en büyük bilge diye düşünülen, mucizevi bir yanı olduğu sanılan Edison ampulü icat ederken tam 999 kez denemiş ve yanılmış. 1000inci kez denediğinde istediğine ulaşmış. Sonunda “Ben başarısızlığa uğramadım, başarının bin değişik yolunu buldum” demiş.

Mutluluk İçin 12 Şey

Biri size “Mutluluk için ne gerekir?” derse, bu 12 maddeyi anlatın. Paylaştıkça, mutluluk büyüsün.