Hepimiz Değiştik

Hayatta birçok duraklar vardır. Bazı durakların arası uzun, bazılarının arası kısadır. Bazı durakların arası çetindir, bazılarının arası kolay ve eğlencelidir.

Bir Kadın Hikayesi: 40 Yıllık Evlilik

Günümüzün gençleri aşkı teknolojik aygıtlardan bulacaklarını sanıyorlar. Belki buluyorlar ama birlikteyken bile ellerindeki dijital edevatlara gömülmüş gibiler. Oysa birbirleriyle konuşmalılar, anı yaşamalı ve dakikaların zevkine varmalılar.

Aşırı Facebook Kullanımı ve Aldatma

Araştırma sonuçları henüz yeni ilişkilerde Facebook’un bir tehdit olabileceğini ortaya çıkarmış oluyor. Üç yıldan eski ilişkilerde Facebook’un belirgin bir tehdit unusuru oluşturmadığı gözlemlendi.

Hamileler Emosyonal Stresten Çok Hayat Stresinden Etkileniyor

Doğal afetler sırasında hamile olan ya da hamileliği sırasında sevdiği bir yakınını kaybeden kadınların çocukları ileriki yaşlarda astım gibi solunum yolları enfeksiyonlarına, çeşitli cilt enfeksiyonlarına, göz ve kulak rahatsızlıklarına, hatta davranış bozukluklarına maruz kalıyorlar.

Internet Medeniyeti

Birbirini gözetleyen, seks tutkunu, öcalan (hınçalan), kaba ve kötü niyetli medeniler? Bundan Internet mi sorumlu yoksa zaten hep böyleydik de yeni mi açığa çıkıyor? Bu mu Internet Medeniyeti?