Google Bilimsel Projeleri

Parkinson hastalarına akıllı kaşık projesi. Dünyada yaklaşık 10 milyon Parkinson hastası var ve yemek yerken ellerinin titremesi nedeniyle zorluklar çekmekteler. Google bu nedenle Lifeware şirketiyle ortaklaşa akıllı kaşık icat etti.

Toplumsal Facialar

Faciaların hemen ardından herkesin aynı şekilde zarar gördüğü düşünülse de bazıları diğerlerinden daha metanetlidir. Ve diğerlerinin ihtiyaç duyduğu psikolojik yardıma gerek duymaz.

Doğal Afet Sonrası

Dileğimiz doğal afetlerin insanlardan uzak durması! Ama yine de hazırlıklı bulunmaktan zarar gelmez!

Robo-Gazetecilik

Robo-gazetecilik çok kısa sürede duyurulması gereken haberlerin ivedilikle toplanmasında ve dağıtılmasında işe yarıyor. Yani robo-gazetecilik, geleneksel gazeteciliği destekleyici bir yöntem. Şimdilik!

Doğal Afetlerin Ardından Yaşam

Deprem ve diğer felaketler üzücü ve ürkütücüdür. Buna rağmen dayanıklı olmak zorundasınız. Bu zor günleri aşacağınızdan emin olun ve kendinize güvenin. Etraftakilere de bu şekilde destek verin.

Fobik Endişe Prematüre Yaşlanmaya Neden Oluyor

Daha önce yapılan çalışmalar sigara içmek ve obezite ile biyolojik yaslanma arasında korelasyon bulmuştu. Bir bakşa çalışma tek yumurta ikizleri arsında yapılmıştı ve endişeli şahısların daha erken yaşlandığını kanıtlamıştı.

Sona Hazırlanan Tedarikçi Amerikalılar

Tedarikçiler büyük boyutta bir felaket sırasında herhangi bir marketin 3 saatte tamamen yağmalanacağını, bu marketi yiyecek ve içecekle tekrar doldurmak için gereken zamanınsa 3 haftadan uzun olacağını düşünüyorlar.büyük boyutta bir felaket sırasında herhangi bir marketin 3 saatte tamamen yağmalanacağını, bu marketi yiyecek ve içecekle tekrar doldurmak için gereken zamanınsa 3 haftadan uzun olacağını düşünüyorlar.

Felaket Sonrası Bulaşıcı Hastalık Riski

İlaç ishali belirli periyodlarda durdurmaya yarasa da her zaman bulunamayabilir. Bu nedenle felaket sonrası alınabilecek bazı tedbirlerle salgın hastalıkları kontrol altında tutmak gerekir.