Uyuşturucu

Aşırı dozda eroin kullanımı sonucu arabada kendelerinden geçen ana baba ve arkada oturan 4 yaşındaki çocuğun ibretlik hali!

Dedeler de Video Oyunu Oynar!

Aslında video oyunu bağımlılarının ortalama yaşı 35 olarak bilinir. Ama dedeler ve nineler de oyun oynar!

Mücadele ve Yarış

Gün içinde bazen yalnız kalmak gerekir. Yeniden kendinle başbaşa olabilmek önemlidir. Kendini dinle. Duyguları dinle. Bedenin sesine kulak ver. Gündelik hayatlar çeşitli yarışlarla dolu. Bu nedenle gün içinde bazen sessizliğe ve kendimizi duyumsamaya ihtiyaç var. Tefekkür sırasında kendimizi bularak yeniden mücadeleye ve harekete dönmeye ihtiyaç var.

Dünya Aile Günü

Mutlu aileler çoğalsın, mutsuz aileler sorunlara çözüm bulsun ve mutlular ordusuna katılsın. Anneler babalar birbiriyle anlaşsın, onların mutlu enerjisi hem çekirdek aileye hem de etrafa yayılsın.

Türkiye Nüfusunun Üçte Biri Çocuk

Aile başına çocuk sayısı en fazla olan illerimiz Şırnak (yüzde 82.6), Hakkari (yüzde 82.4) ve Van (yüzde 81.8).Bu oran Çanakkale’de yüzde 37.7, Sinop’ta yüzde 38.2 ve Tunceli’de yüzde 38.8.

Video Oyunu Oynayan Yaşlıar

Kuzey Karolina Üniversitesinde yapılan bir araştırmanın sonuçlarına göre yaşlıların video oyunu oynaması iyi sonuçlar doğuruyor, moral düzeltiyor ve pozitif duygular aşılıyor.