Richard Branson Öğütlüyor: Blog Yazın!

Richard Branson değişik endüstrilere yatırım yapmış durumda. En bilindik markası Virgin Group’tur ve bu grup içinde finans, taşımacılık, sağlık ve bakım, yiyecek ve içecek, medya ve telekomünikasyon bulunur.

Uzayda Fabrika Kurmak

Uzay Fabrikaları, Göktaşı Madenleri, Ay Şehirleri felan derken, teknoloji ve uzay çağı da gözümüzün önünde tarih yazıyor yakalayamayacağımız bir hızda her gün yeni düşünce ve uygulamalara sahne oluyor.

Coca Cola ve Evde Temizlik

Coca Cola firmanının bir çok değişik isim altında ürünü vardır. Piyasadaki bu ürünlerden her gün bir tane içecek olsanız tepsini içmeniz tam 9 yıl sürer!

Haber, uçak ve finans şirketleri susturuldu!

Wall Street Journal, United Airlines ve New York Stock Exchange (borsa) hep birlikte sustular. Bunlardan biri haber, diğeri uçak ve öteki ise finans şirketidir. Neden susturuldular? Kimler susturdu?

Zaman Değişti! Önce Sağlık..

Zaman değişti. Eskiden abur cubur yemek normalmiş belki de… Önlenebilir kronik hastalıkların tavan yaptığı günümüzde insanlar artık “önce sağlık” diyor!

Kola İçme!

Uzmanlara göre şekerli içeceklerin dünyada her yıl neden olduğu sağlık sorunları: 133.000 diyabet, 44.000 kalp hastalığı, 6.000 kanser.

Marketing Stratejisi: Akışkan ve Zincirleme İçerik

İçerik dinamik bir halde paylaşılmalı. Yazılı (blog, mikro-blog,sosyal medya), görsel (video, vimeo) ve işitsel (podcast, webcast) dağıtımla birlikte video oyunları, telefon ve kompütür apps (uygulamalar) şeklinde de büyük kitlelere ulaştırılmalı.