Daha iyisine ulaşmak için neler yapıyorum?

Daha iyisi dediğim şey kişiden kişiye değişir. Bu daha iyi bir yaşam olabilir, daha iyi çalışma koşulları olabilir, daha iyi aile hayatı olabilir, daha iyi bir insan olmak için uğraşmak olabilir.. Benim için daha iyisi dediğim şey ise kendimi geliştirmekle alakalıdır.
Daha iyisini elde elde etmek için yaptıklarım:

Vücut şahane bir mekanizmadır

Vücudu dinlemek ancak ve ancak yavaşlamakla olur. Çok koşuşturmalı, stresli yaşantılarımızda yavaşlamak mümkün görünmüyorsa, her gün belirli bir süre kendimizi dinleyebiliriz. 

Güne güzel bir dua ile başlamak

Bir düşünün.. Sabahın mükemmel pırıltısını neden sosyal medyaya adayalım ki? Önce kendi içimize dönelim ve iyi bir sabah selamlaması yapalım.

Namazın Faydaları

Nike tesettür başörtüsü icat ettikten sonra gelen ilk bilimsel çalışma Namazın Faydaları üzerine!

Aklımız Karışık

Zihinsel karışıklık ya da akıl karışıklığı dediğimiz durumlar modern yaşamın bir parçasıdır.. Ve günde bir kez temizlemek gerekir ki taze başlangıçlara fırsat verelim.

Birkaç İyi Alışkanlık (4)

Beyin jimnastik yapmayi sever böylece daha genç ve zinde kalır. O nedenle ilerleyen yaşlarda yeni bir hobi geliştirmenin yararlı olduğu bilinir.

Görmeden İnanmak

Görünmeyenlere hayranlık duymanın en güzel yöntemi görmeye hazır olan bir gönül gözüdür.

Duygusal Zeka

Yüksek duygusal zekaya sahip insanların daha varsıl olduğu, akıl sağlığı konusunda pek sorun yaşamadıkları, depresyon ve endişe gibi sorunlarının olmadığı, daima manalı ve yerli yerinde karar verdikleri, sosyal yaşamlarında ve mesleklerinde hep başarılı oldukları ve istikrarlı bir yaşam sürdükleri bulgulanmıştır.

Sabah Enerjisi

Yataktan kalkarken günlük duanızı ederek başlayın. Duadan sonra, ‘Stres dünde kaldı, bugün yepyeni bir gün’ diyerek gülümsemeyi deneyin. Kendinize tebessüm ederek üzerinize pozitif enerji çekmiş olursunuz.

İçimizdeki Entellektüel

Entellektüelite dediğimiz şey bilgi ve beceri toplamak, ve elde edilen bilgi, beceri ve tecrübeyi yaşama aktarabilmektir.