Sağlık Nedir?

Eğer dengeli besleniyorsanız, kötü alışkanlıklarınız yoksa, hareketli ve aktif bir yaşamınız varsa kantarın gösterdiği rakamlara daha az sıklıkla bakabilirsiniz.

Açık Havada Yürüyüş

Etraftakilere, eş, ahbap, dost, konu komşuya da haber verin. Sayı ne kadar artarsa o kadar iyi!

Depresyon anlaşılmayabilir..

Depresyon hapis olmaktır. İnsanın kendi kafasının içinde tıkılıp kalması, dışarı çıkamamasıdır. O nedenle çözüm yolları bulunmalıdır.

Daha Az Stres

Bol bol açık havada gez.
Bol bol oku.
Bol bol yaz.

Kanser Teşhisinden Sonra..

Kanser teşhisi kişinin akıl ve ruh sağlığını etkiler. Bu nedenle teşhis konulduktan sonra kişiye psikolojik destek de önerilmelidir.

Şişmanlar, Zayıflar, Tam Formunda Olanlar

Şişmanlar, zayıflar, tombullar, hemen kilo alanlar, hemen kilo verenler ve diğerleri! Vücudumuz bize ait birer eserdir; onu sevelim ve koruyalım. Öncelikle vücudumuzu sevmeliyiz ki yeme, içme, alışkanlıklar ve egzersiz konusunda verdiğimiz kararlar anlamlı olsun.

Amerika’da Dijital Detoks Modası

Bilmediğimiz güçler tüm insanlığı sağlıksız alışkanlıklarla donattılar. Neyse ki sosyal medyanın zararı, yiyeceklerin sağlıksızlığı, kötü alışkanlıkların korkunç etkileri gençler tarafından her gün daha hızlı anlaşılmakta. Ve Amerika’da başlayan dijital detoks modası sayesinde gençler sağlıklı yaşamı ve aktif unsurları seçerek “zararın neresinden dönersen kar oradadır” diyorlar!

Egzersiz ve Protein

Egzersiz yapıyorsanız ve kas geliştirmek için protein gereksinimini göz önünde bulunduruyorsanız önce günlük diyetinizi denetleyin. Yeterli protein alıyorsanız, protein destekli sentetik içeceklerden uzak durun.

Namazın Faydaları

Nike tesettür başörtüsü icat ettikten sonra gelen ilk bilimsel çalışma Namazın Faydaları üzerine!