Dışlanmışlık

Toplumun sahteliklerini gören kişi izole olmayı yeğleyebilir. Belki bir süreliğine bu çözüm olsa da uzun dönemli bir çare değildir. İzole bir yaşam, ister kendi isteğiyle ister ötekilerce dışlanmışlık, kişinin hayattan zevk almasını engeller.

Yıllara Meydan Okumak

Kültür, tecrübe, beceri, olgunluk olmadan yıllara meydan okumanın salt dış görünüşten ibaret olduğunu düşünüyorsanız, lütfen okumayı bırakın! Size dolgu ve botoks sitesi gerek! Aksi taktirde devam edin okumaya:

Hepimiz Değiştik

Hayatta birçok duraklar vardır. Bazı durakların arası uzun, bazılarının arası kısadır. Bazı durakların arası çetindir, bazılarının arası kolay ve eğlencelidir.

Yalnızlık

En yeni bilimsel çalışmalardan birinin sonucuna göre yalnızlık sadece psikolojik bunalıma neden olmuyor aynı zamanda bedensel sağlığa da zarar veriyor. Yalnızlık, erken ölüme neden olabiliyor.

Arkadaşlık Bilimi

Arkadaş bulmakta ve arkadaşlığı sürdürmekte kullandığımız motivasyon, davranışlar ve beceriler; özbilgimizi ve duygusal zekamızı arttırıyor..

Bazen Yalnızlık Hissederiz..

Ben diyorum ki.. Yalnızlık hissettiğimizde hemen bir yolunu bulup kendimizi kalabalığın ortasına atalım.. Hepimiz bazen yalnızlık hissederiz.. Önemli olan bu duygunun gece gündüz sürmemesidir.

8 Mart Uluslararası Kadın Günü

Bu yazı ile, evini, işini ve ailesini dengeleyen sağlıklı, neşeli ve bilinçli tüm kadınlara mutlu bir kadınlar günü diliyorum!

Sosyal Medyanın Öğrettikleri

“Yalnızca içerik paylaşmak sıkıcı ve rahatsızlık verici” diyen sosyal medya gurusu, biraz da farklı şeyler paylaşmak gerektiğinden bahsediyor.

Bakımlı Erkekler Aşırı mı?

Kadın gibi erkekler de her yaşta bakımlı olabilir ama aşırıya kaçmadan, tutku haline getirmeden yapılırsa sağlıklıdır.