Hedeflerine ulaşamıyorsan, bu kimin suçu?

Akla gelen kötü bir hatıra, eskiye ait korkular, şüpheler, hayal kırıklıkları, aldatılmışlıklar, tenkitlerin ve kıyaslamaların içimizde açtığı değersizlik hissi, başarısızlıklar, tüm negatif deneyimler, gözlemler bizim engellerimizdir. Bu engellerdir bizi hedefe gitmekten alıkoyan.

Ofisteki Tacize Göz Yumanlar

Cinsel tacize maruz kalmis kadin ve misilleme, utanç yükleme, kara çalma, yalanlama, kariyerini zedeleme, adına zarar verme, itibarsızlaştırma, suçlama, şüpheyle bakma..

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Hayvanca Şehvet

Öz kız kardeşine tecavüz eden ağabeyler.. Buna inanması da zor tıpkı diğerleri gibi! Kimileri din adamı bu sapıkların! Kardeşine tecavüz eden adam imam olsun veya olmasın, önemli olan ne kadar insanlıktan çıktığıdır. Kimler oluşturdu bu yaratıkları?

Aptallık

Aptalca davranmak için milyonlarca yol vardır. Ama bunun için gerçekten aptal olmak gerekmez!

Hamilelikte Diyabet ve Otizm

En yeni çalışmalardan birinin sonuçlarına göre hamilelik başlangıcında, ki bu süreçte bebeğin beyni oluşmaktadır, diyabet tanısı konulan annelerin otistik çocuk doğurma olasılığı oldukça yüksek..

Otizm ve Erken Teşhis

Otizm nörolojik bir bozukluktur. Erken teşhis sayesinde terapi ve tedaviye, dolayısıyla beyin egzersizlerine başlanabilir. Anababaların uyanık ve dikkatli olması önerilir.

Otizm ve Gelişim Bozukluğu

2010 bulgularına göre, 2008’den bu yana kaydedilen otizm artışı yaklaşık yüzde 30.. Bu hızlı artışın nedeni bilinmiyor.

Ampul İcadı

Ampul icadı teknolojiyi ve dünyayı değiştirdi. Gelmiş geçmiş en büyük bilge diye düşünülen, mucizevi bir yanı olduğu sanılan Edison ampulü icat ederken tam 999 kez denemiş ve yanılmış. 1000inci kez denediğinde istediğine ulaşmış. Sonunda “Ben başarısızlığa uğramadım, başarının bin değişik yolunu buldum” demiş.

Down Sendrom Nedir?

Erken teşhis ve çocuğun çevresindekilerin bilinçlendirilmesi, down sendromu yaşanan evlerde bu sorunu kabullenmek adına bir nebze kolaylık sağlar.