Yaşadığın Her Anın Kıymetini Bil

Ne zaman öleceğimizi bilmiyoruz. Öyleyse en güzeli her anın kıymetini bilmek ve o bilinçle doya doya yaşamak. Küçücük şeylerden mutlu olmak. Hayır, ben bir Pollyanna değilim, tam tersine son derece gerçekçi bir insanım!

Sanat ve Robot

Bir robotun elinden çıkan sanat ile, insan sanatçının elinden çıkan sanat karşılaştırılabilir mi?

Fidye Yazılım

Fidye yazılımları aklınızda bulundurun ve online yaşamınızı ona göre sürdürün!

Hayatım Roman

Yaşadıklarımızın sonucu olarak deneyim kazanıyoruz. Bazen deneyimler tortu gibi dibe çöküyor, içimizi karartıyor. Düşüncelerimizi ve davranışlarımızı karartıyor. Bazen deneyimler hayata tat katan yaşanmışlıklara dönüyor ve düşüncelerimiz ve davranışlarımız da renkleniyor.

Hayat Beklentileri ve Tavsiyeler

Hayat beklentileri ve tavsiyelerin kaç tanesini uyguladığımı merak ediyorsanız, bilin ki her gün 1’den 5’e kadar tüm stepleri uyguluyorum. İşte o nedenle size de tavsiye ediyorum.

Tezek Satışları Arttı

İnek dışkısı samanla karıştırıldıktan sonra güneşte kurutuluyor. Herkesin bildiği tezek haline getiriliyor. Amazon ve eBay gibi dev online mağazalarda satılıyor. İsteyenler süslü paket de yaptırabiliyor. Bir dakika.. “Eskiye rağbet olsaydı bit pazarına nur yağardı..” sözünü kim söylemişti?

Teşekkür Borcu

Nelere teşekkür borcumuz var? Bazen sahip olmadığımız şeylere kilitlenmekten, sahip olduklarımızın farkına varmıyoruz. Bize verilen bazı şeylere şükran borcumuzu unutuyoruz.

Vahada yaşamak!

Zihnimizde evimizi canlandırırken sakin ışıklarla, bulut gibi bir yumuşaklıkla, huzur çınlayan duvarlara, tatlı koku ve lezzetlerle düşündüğümüzde ev, ev olmaktan çıkar tam bir vaha olur!

Yenilgi Zafere Döndürülebilir mi?

Sakin ol. Yenilgiyi kabullen, karşılık vermeye kalkışma. O an karşılık verme. bir şeyler yapmak ihtiyacı hissedebilirsin.. Ama tut kendini çünkü o an mantıklı düşünemeyeceğin, tehlike çanlarını duyamadığın bir andır. Sakin ol! Çaresizlikte harekete geçme!

2015 Grip Sezonu

Spor öğretmenimiz iki haftadır derslere gelememişti. Biliyorduk ki yatak döşek yatıyordu. Fazlasıyla aktif 2015 grip sezonundan o da nasibini almış, çok hastalanmıştı. Nihayet dün derse geldi.