Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba

Kızıl, Kızamık, Kabakulak, Verem, Veba gibi eski hastalıkların yeniden görülmeye başladığı günümüzde hem kişisel hijyene dikkat edelim hem de gereğinden fazla ve bilinçsiz antibiyotik kullanmayalım.

Uyuşturucu

Aşırı dozda eroin kullanımı sonucu arabada kendelerinden geçen ana baba ve arkada oturan 4 yaşındaki çocuğun ibretlik hali!

Bedava Arazi

Meraklısına duyurulur! Bazı ülkeler bedava arazi dağıtıyor..

Kuş Gribi

Yine, yeniden kuş gribi hortladı.. Kim hortlattı.. Hem niye hortlattı..

Kentsel Ölü Projesi

İnsanlığın geldiği son nokta.. Kentsel Ölü Projesi.. Peki nelerden bahsediyor bu proje? Ölü bedenlerin gübreye dönüştürülmesinden mi???

Florida Eyaletinde Yükselen Sular

Su seviyelerinin yükselmesi daha ileri yıllarda olacak diye düşünülürken, bu olasılığın çok yakın ve kısa sürede gerçekleşmesinin kaçınılmaz oluduğu tahmin ediliyor.

Muzlu Amerikan Tatlısı (Banana Split)

Aslında bu tarifi en iyi yapanlar çocuklardır çünkü onların yaratıcılık gücü henüz baltalanmamıştır! Bırakın bu tatlıyı onlar yapsın, siz bir güzel yiyin! Ama büyükler muzları kesme işini çocuklara bırakmasın, kazalar olmasın!

Sosyal Medyada Mahremiyet

Sanal bekçi diye bir terim varsa, yani sanal aktiviteleri gözetleyen, giriş ve çıkışları kontrol eden bir uygulama varsa, bu uygulamanın adı hükümetler midir? Bu soruya kim cevap verir? Google olabilir mi?