Herkeste Aynı Moda

Demem o ki, birileri tarafından moda yapılan birşey herkes için uygun olmayabilir. Herkes yapıyor diye yapmak sürüye dahil olmaktır, öyle değil mi? Kendin olmak farklılıktır! Bir tavsiye: Kendin ol!

Aşk Edebiyatı

Aşk edebiyatı yapan Internet yazarlarına ve diğer çok satmak isteyen kitap yazarlarına gelsin..

Yaşlı demiyoruz, Tonton diyoruz

Profesör 85 yıllık yaşamına rağmen beyin gücü yerinde, uyanık, kreatif, türetici, yenilikçi bir karakter. Konuşmasından sağlıklı bir fiziksel yapıya ve keskin bir hafızaya sahip olduğu belliydi.

Yaşlanmayı Durdurmak

Göz etrafında oluşan kazayağı ya da ağız etrafındaki parantez, kadınların yaşlanmaya başladığını gösteren en belirgin göstergelerdendir. İleri yaşla gelen cilt deformasyonlarını geciktiren, hatta belki silebilen bir teknolojinin peşinde olduğunu söyleyen bir çalışma grubu, yaşlanmaya karşı bileşim hazırlamakta olduklarını bildirdi. Bu demektir ki; gençlik iksiri geldi gelecek! Sabredelim!

Civanın Sağlığa Zararları

Nelerde civa bulunur?
Pil
Termometre ve barometre
Ampul
Elektrik prizleri
Diş ürünleri/dental dolgular
Cilt beyazlaştırıcı kremler/kozmetikler

Engerek Zehirli Ab-ı Hayat Burada!

Genç kızlara bir çift sözüm var: Engerek yılanı zehirinden yapılan kremin 40+ kadınlarda kırışıklıkları yok ettiği söyleniyor. Asılsız! “Eğer yaşlı kadında çizgiler kayboluyorsa, genç kadında çizgilerin oluşmasına izin vermez..” deniliyor. Tamamen asılsız! İnanmayın. Tamamen kandırmaca!

Kozmetikler Yaşam Kalitesini Arttırıyor mu?

Dış görünüşün öz güveni arttırdığı ve ruhsal durumu iyileştirdiği antik çağlardan beri bilinir ancak bunun doğruluğu bilimsel bir çalışmayla ilk kez kanıtlandı.