Fırında Pişirilmiş Tavuk

Yeni yıl kutlaması nedeniyle ofiste bir öğlen yemeği verildi. Toplam 13 kişilik bir yemekte tüm tadlar enfesti.

Yürümenin 5 Faydası

Yürüyüşlerin faydasını biliyordunuz. Şimdi öğrendiklerinizi de listeye ekleyin. Yürüyüşleri günlük rutininize ekleyin. İyi yürüyüşler.

Diş Eti Çekilmesi ve Göğüs Kanseri

Orta yaş ve üzeri kadınlarda yapılan incelemelere göre diş çekilme hastalığı olanların meme kanserine yakalanma olasılığı diğerlerine göre yüzde 14 daha fazla. Bu çalışmanın sonuçları Kanser Epidemioloji Dergisinde yayınlandı.

Ekim ve Göğüs Kanseri Bilinçlenmesi

Göğüs kanserini önleme, bulgulama ve tedavi gibi konular sadece Ekim ayı yapılmaz ama bu ayda daha fazla ön plana çıkarlar. Meme kanseri hem tıbbi hem de şahsi boyutlar içermektedir. O yüzden uyanık olmak ve doğru bilgileri paylaşmak gerekir.

Kadın, Kahve, Kanser ve Ötesi

İsveç’te yapılan iki araştırmanın sonuçları gösteriyor ki kadınların kahve tüketimi, meme kanseri (bir türü) ve felç riskine koruyucu etki gösteriyor.

Kanser Taramaları

Erken kanser teşhisi hayat kurtarabilir. O nedenle taramalar çok önemlidir. Yıllık sağlık taramalarında, listedeki testleri doktorunuza sormanız tavsiye edilmektedir.

Baharatlar ve Yararları

Biberiyenin bir başka yararı da mangal (barbekü) yaparken ortaya çıkan zararlı gazların etkisini azaltması.

Büyüklük Önemli mi?

Yazının erkek fizyolojisi, genel sağlığı ve mental (ruhsal) durumuyla ilgili olduğunu anlayarak sonuna kadar okuyanlara saygım sonsuz.

Victoria’s Secret Müşterisi Kim?

Buraya kadar güzel, çünkü Victoria’s Secret’in asıl amacı yetişkinlere satış yapmaktır. Son zamanlarda neden küçücük kızları da hedefliyor?