Yeni iPhone 1000 dolar!

Yeni iPhone için sıraya girecek misiniz? Bir telephone neredeyse 1000 dolar vermeye hazır mısınız?

Etkilenmek

Internet’in etkisiyle kişiler gitgide kendileri için önemli olan şeyden uzaklaşıyorlar. Oysa yapılacak ilk şey kendine has amacı belirlemek ve ne istediğini bilmektir. Dolayısıyla tüm enerjiyi ve vakti o yöne aktarmaktır. Başkasının hayalini yaşamayı bırakıp, kendi hayallerinin peşinden koşmaktır. Etkilenmek budur!

Muhtaç Olmak

Sokakta el açmış muhtaç birini gördüğümüzde çoğunca birkaç kuruş verip geçiştiririz. Başımızın gözümüzün sadakası olsun isteriz. Muhtaç olduğu için el açanların birçoğu gerçekten zor durumdadır, ama hepsi değil. Yine de içimizden geldiğince muhtaçları sevindirmek iyidir.

Mutsuzluk ve Dertler 

Kendini bilmemek
Bu dünyada kalıcı olduğunu düşünmek
Değişimden korkmak
Bencil olmak
Ölümden korkmak

Hayat Beklentileri ve Tavsiyeler

Hayat beklentileri ve tavsiyelerin kaç tanesini uyguladığımı merak ediyorsanız, bilin ki her gün 1’den 5’e kadar tüm stepleri uyguluyorum. İşte o nedenle size de tavsiye ediyorum.

Nitelik ve Nicelik

Öyle bir an olur ki.. İnsan ömründe sadece bir andır.. Ama tüm ömre değebilir.. Ömrün içindeki tüm boş dakikaları, saatleri, günleri, haftaları, ayları ve yılları alt edebilir.. Öyle değerlidir o minicik an! Önemli olan ne kadar uzun sürdüğü değildir de ne kadar değerli olduğudur o zaman biriminin! İşte nitelik ve nicelik derken bunu kastediyorum..

Romantik Sevgililer Günü Hediyeleri

Bazı ilişkiler mal, mülk, para, hediye, ve her çeşit materyal üzerine kurulmuştur. Bazıları ise daha derinliklidir. Derinlikli ilişkilerde hediyeler olabildiğince romantiktir. Diğerleri ise gösteriş ve yapmacık doludur.

FOMO ile Yaşanmaz!

FOMO olmuşsun.. Sosyal medyada neleri kaçırdığını düşündükçe endişe sahibi olmuşsun. Depresyona girmişsin.. Üzgünüz ama sosyal medyada olanı biteni kaçırsan ne, kaçırmasan ne? Değer mi?

FOMO ve Ötesi

Herkes bugünlerde sabah erkenden sosyal medyaya giriyor.. Herkesin beklediği birşeyler var.. Kimileri kalp bekliyor, kimileri beğeni bekliyor, kimileri günaydın mesajı peşinde.. Ama ille de sabah uyanır uyanmaz elimize alıyoruz telefonları..

Özellikle gençlerin bağımlılığı korku ve endişe verici çünkü onlar gün boyunca bekledikleri ilgiyi göremediklerinde karamsarlığa kapılıyorlar.

Mutsuzluğa Sürükleniyoruz

Satın aldıkça daha mutlu olacağımızı sanıyoruz. Bir hava atma yarışına girmişiz. Almak, yeniden almak, daha çok almak!