Tarihe Not Düşelim

Tarih biziz! Tarihi bizler yazıyoruz ve yaşıyoruz.. Tarihe not düşelim.. Suçluyuz! İnsanlık olarak hepimiz olanları seyre daldık..

Süper Kadın

Benim süper kadın oluşum annemin tarzında bir süper kadınlıktı eskiden. “Şunlar şunlar şunlar yapılacak, şu süre içinde yapılacak, en iyi şekilde yapılacak.. Boş durmak yok, hemen diğer bir projeye geçilecek..” cinsindendi yani! Sonra birgün değişmeye karar verdim.. Anlatayım..

Sapıklık, Sapkınlık, Sapıkça ve Sapmış Davranışlar

Cinsel düşüncelerin hayatını nasıl etkiliyor? Diyelim ki bir video seyrettin ve oradaki fantazi süsleyen şeyleri aklından çıkaramaz oldun. Öyle ki normal yaşamını sürdüremiyorsun ve sadece o video ile yaşıyorsun. Bu nokta sapıklık noktasıdır.

Gündem, Hikaye, Palavra, Aldatmaca, Yalanlama, Unutturma

Sır değil, ‘House of Cards’ entrikalardan ibaret bir dizidir.. Bu dizide olay şudur: Hikaye uydurmak ve gündem yaratmak ve kalabalıkları yalana inandırmak. Bizim de Netflix dizisi House of Cards’dan öğreneceğimiz bir iki şey var elbet!

Pembe Yalanlar

Eşiniz saçını kestirmiş ve siz laf olsun diye beğendiğinizi söylüyorsunuz. Ya da hiç içinizden gelmediği halde sabah öpüşerek ayırlıyorsunuz. Çok kızgın olduğunuz halde dişlerinizi sıkarak karınızı sevdiğinizi söylüyorsunuz. Hiç mi yapmadınız?

Sadakatsizlik, Yalan ve Hırsızlık

Yalancılar, aldatanlar ve hırsızlar bozulmuş, yozlaşmış insanlardır. Bu kötü özellikler zamanla alışkanlık yapar ve yalan, dolan, uydurmaca, kandırmaca, sahtekarlık normalleşir; dolayısıyla toplum dejenere olur.

Yalan – Tahsin Yücel

Anadolu insanının doğallığına, hazır cevaplığına, zekiliğine ve olayın özünü kavrayışına bir kanıttır Cemile. O romanın asıl kahramanı bile olabilir. Cemile mühimdir!

Yalancılar Deşifre Edildi

Kadınların en büyük yalani kıyafet için harcadıkları parayı yaklaşık yüzde 26 oranında düşük göstermeleri.