İnternet Suçları

İntikam pornosu, adından da anlaşılabileceği gibi, iki kişinin birlikteyken yaşadıkları cinselliğin, ayrıldıktan sonra taraflardan birinin aleyhine kullanılması.

Tıklamadan Önce Düşünün!

Online banka kullanıyor musunuz? Ya da onlayn alışveriş yapıyor musunuz? Bu durumlarda bağlantı yaptığınız sitenin güvenlikli olduğundan emin olunuz. “https://” ile başlayan siteler daima güvenliklidir. “https://” ile başlayan her site diğerlerine göre daha güvenliklidir çünkü bilgiyi korumak için ekstra yöntemler kullanırlar.

Haber, uçak ve finans şirketleri susturuldu!

Wall Street Journal, United Airlines ve New York Stock Exchange (borsa) hep birlikte sustular. Bunlardan biri haber, diğeri uçak ve öteki ise finans şirketidir. Neden susturuldular? Kimler susturdu?

Siber Uzay Savaşları

Bugün film şirketi hacklenir. Ama yarın nükleer santraller, uzaya gönderilen uydular, su kaynakları, tohum depoları, diğer santraller ve diğer herşey hacklenebilir. Dijital olan herşey hacklenebilir. Korku içinde yaşama çağındayız..

Şoförsüz Arabalar

Sürücüsüz arabaların kullanımı, akıllı telefonların hayatımıza girişinden daha hızlı olacağa benziyor.

iPhone ile Toplanan Veriler

Kullanıcıların evi, işyerleri, alış veriş ettiği dükkanlar, ziyaret ettiği doktor ofisleri, çocuklarının okulları ve girip çıktığı akla gelebilecek daha birçok yer telefon aracılığıyla toplanıp, şifresiz bir şekilde saklanıyor.

Dünya Vatandaşları

Böyle bir oyunla akıllı telefonu olan herhangi birisi 5 dakika gibi bir sürede kanser verileri hakkında bilgi sahibi olacak ve bu süreçte mobil oyun oynayabilecek.