Tarihe Not Düşelim

Tarih biziz! Tarihi bizler yazıyoruz ve yaşıyoruz.. Tarihe not düşelim.. Suçluyuz! İnsanlık olarak hepimiz olanları seyre daldık..

İçi Büyük Abdest Dolu Haplar

Araştırmacılar bildiğimiz büyük abdesti kapsüllere doldurup buzlukta dondurduktan sonra zayıflamak isteyenlere verecekler. Kimsenin anlamayacağı bir de isim vermişler: ‘Pisliğin içinde mikrobiyomlar var’ diyorlar. ‘Mikrobiyomlar obezleri zayıflatacak..’ Ben bu masala inanmadım.

Hayvanca Şehvet

Öz kız kardeşine tecavüz eden ağabeyler.. Buna inanması da zor tıpkı diğerleri gibi! Kimileri din adamı bu sapıkların! Kardeşine tecavüz eden adam imam olsun veya olmasın, önemli olan ne kadar insanlıktan çıktığıdır. Kimler oluşturdu bu yaratıkları?

Yiyecek İsrafı

Amerika’da Çöplüklerden Yemek Toplayanlar Var.. Orada da var mı?

Bu başlığı görünce çöplüklerden yemek toplayanların evsiz ve yoksul insanlar olduğu düşünülmesin. Tabi onlar da topluyor ama iyi eğitimli, iyi para kazanan, mevki sahibi bir grup insan sırf etik bir davranış olduğu için çöplüklerden yiyecek toplamaktadır.

Helal Oje

Günümüze din propagandası yaptığı halde; dini kurallar dahilinde, mütevazi yaşam sürenlerin sayısı parmakla sayılacak kadar az..

Dirhem Dirhem Marakeş

Fas çok alımlı bir ülke. Marakeş peri masallarındaki şehirleri andırıyor. Eğer oralara yolunuz düşerse bol bol portakal suyu içmeyi unutmayın çünkü tazelik ve sağlığın ötesinde enerji dağıtan bu güzelim meyve suyu oldukça ucuz.

Başörtüsü Çekici Olabilir mi?

Geçen senenin Haziran ayında yayınlanmaya başlayan Alâ adlı magazin dergisi sadece tesettürlü kadınları ön plana çıkarıyor. Dergideki kadınlar başı, elleri ve boynu örtülü, uzun elbiseli kadınlar.