Robotların Yükselişi

Robotların yükselişi nedeniyle işi elinden alınan insanlara kayıtsız şartsız aylık gelir verilmesi kanunlaştırılmaya çalışılıyor.

Yapay Zekalı Hizmetkar

Dün spor salonunda egzersiz için hazırlanırken hemen yanımda benim gibi hazırlanan iki genç kadın konuşuyordu. Biri telefonunu değiştirmiş ve yeni fonksiyonlardan bahsediyordu. Öteki “Yarın bu da eskimiş olacak, yetişmemize imkan yok” dedi. Kesinlikle! Yetişemiyoruz teknolojiye!

Kedili Kafe

Lizz kedili kafeyi açmadan önce toplam $140 bin dolar civarında para bağışı toplamayı planlıyor. Bu para ile hem kafeyi açacak, hem de sahipsiz kedilere ev sahipliğinde bulunurken oluşacak harcamaları karşılayacak.

Anneler Günü Öpücüğü

Anneler günü yüzlerce yıl önce İngiltere’de ortaya çıkmış. Zengin ve soylular için hizmetçi olarak çalışan insanların, her Pazar evlerine giderek annelerini görmelerine ve aile yemeği yemelerine izin verilirmiş. Bu nedenle pazarları “annenin Pazar günü” olarak adlandırılırmış. Endüstri devriminden sonra böylesi Pazar günlerinin de sonu gelmiş ve insanlara annenin Pazar günü olabilecek tek bir gün verilmiş.. Adı Anneler Günü olmuş..

Yumurtalı Paskalya

Artık cahillik kalmamış olsa gerek. Her yer Google! Eğer “bu çocuklar neden okulda yumurta boyuyor?” diye kendinize sorup cevap bulamıyorsanız İnternet hizmetlerine sorun.

Şakacı Robotlar

Pepper isimli robot hem duyguları okuyabiliyor ve insanları gülümsetiyor, hem de dans ederek şakalar yapabiliyor.