Nasıl Zayıflayacağım?

Bir parça tatlıyı yemenin zevki birkaç dakika sürer ama sonra o kalorileri yakmak en az bir saat alır.

Birkaç İyi Alışkanlık (6)

Üretmek iyidir. Verimsiz geçen zaman insan beynine suçluluk duygusu aşılar ve rahatsızlık verir. Öyleyse yineleyelim: Çok çalışmak iyidir.

Bazen Yalnızlık Hissederiz..

Ben diyorum ki.. Yalnızlık hissettiğimizde hemen bir yolunu bulup kendimizi kalabalığın ortasına atalım.. Hepimiz bazen yalnızlık hissederiz.. Önemli olan bu duygunun gece gündüz sürmemesidir.

Reçete ile Egzersiz

Dr. JoAnn Manson diyor ki: Reçete ile yazılacak günlük düzenli 30 dakikalık yürüyüşler belki de hastanın alabileceği en değerli ve önemli tavsiyedir..

Diş Eti Çekilmesi ve Göğüs Kanseri

Orta yaş ve üzeri kadınlarda yapılan incelemelere göre diş çekilme hastalığı olanların meme kanserine yakalanma olasılığı diğerlerine göre yüzde 14 daha fazla. Bu çalışmanın sonuçları Kanser Epidemioloji Dergisinde yayınlandı.

Öğlen Yemeği mi? Egzersiz mi?

Herkes spor merkezinde egzersiz yapmak zorunda değildir. Bazıları yakındaki AVM’ye giderek hızlı yürüyüşler yapar. Bazıları ofiste egzersiz yapar. Bazıları ofise bisikletle gider. Bazıları iş kıyafetinin altına spor kıyafeti giyer ki, öğlen değişmesi kolay olsun. Bazıları gün boyunca asansör kullanmaz, merdiven inip çıkarak egzersiz yapar. Bazıları ofiste toplantı salonunu öğlen saatlerinde topluca yoga yapmak için müdüründen izin alır. Bazıları kutunun dışına çıkar, öğlen tatilinde egzersiz yapabilimek için..

Cushing Sendromu Diye Bir Hastalık

Türkan Şoray bir hane halkı ismidir. Herkesin çocukluğunda, gençliğinde belleklerde yer etmiştir. Cushing sendromu hastalığı ile ilgili kısa bilgiyi de kendisine şifa dileklerimizle paylaşıyoruz.

Hangi Egzersiz Uygun?

Yaş ne olursa olsun egzersize başlanabilir. Fitnes, sağlık, enerji ve canlılık yeniden oluşturulabilir. Fakat hangi egzersiz çeşidinin uygun olduğunu bilmek gerekir.

Depresyon, Psikoloji ve Egzersiz

Bir koşu sonrası insanın kendisini öforik (zafer kazanmış hissi, sevinç) hissetmesi endorfin hormonundandır.. Endorfin hormonu pozitif düşünce ve enerji aşılar..

Rezistans Egzersiz

Kadınlarda ve erkeklerde ilerleyen yaşla birlikte kaslar küçülür; hem boyutları küçülür hem de sayıları azalır. Bu da güçten düşmeye, dengenin bozulmasına ve koordinasyon bozukluğuna neden olur. Çaptan düşmektir bunun muzip ismi!