Alkolikler Nasıl Davranır?

Alkolik dediğimiz şahıslar günün büyük bir kısmını içki edinmek, içki içmek ve sonrasında içkinin etkisinden kurtulmak konularında düşünce üretmek ve uygulamakla geçirirler.

Alkolik Kimseyi Anlamanın Yolları

Alkolik kimseyi tespit etmenin yöntemleri vardır. Alkolizm bir hastalıktır çünkü kişiyi hem bedensel hem de ruhsal açıdan tehdit eder. Alkolikler işlerini, ailelerini, ilişkilerini, karşılarına çıkacak fırsatları ve genel sağlıklarını kaybederler. Peki alkolikler nasıl anlaşılır?

D Vitamini

Harvard Üniversitesinin sağlıkla ilgili soru ve cevap sayfasında şu soruyu ve cevabı gördüm.. Paylaşmadan duramadım! Soru D vitamini kullanıp kullanmamak konusu ile ilgiliydi..

Alzheimer Hastalığı Kimlere Yaklaşmaz?

Sağlıklı beslenmeyi alışkanlık haline getirenler: Akdeniz diyetinin beyin dostu olduğu ve beyni koruduğu bulgulanmıştır. Akdeniz diyetinde nispeten daha az kırmızı et vardır, tahıllar, sebze, meyve, balık, deniz ürünü, fındık fıstık gibi çerezler, zeytinyağı ve diğer sağlıklı yağlar bulunur. Dışardan alınmış, fazlaca prosesten geçmiş, tuz ve şeker oranı yüksek yiyecekler mümkün olduğunca az tüketilmeli ve Akdeniz diyeti benimsenmelidir.

Çocuklarımıza Güveniyor, Onları Güçlendiriyor muyuz?

Sağlıklı insan ilişkileri, hedef belirleme, pozitif düşünme gibi konular genç beyinler için gerekli ve önemli konulardır. Bu tür konular ailede konuşuluyor olabilir de olmayabilir de ama okul ortamında bir liderin konuşmasının getireceği birçok fayda söz konusudur.

Kahve İçenler Daha Uzun Yaşıyor

Bu çalışma neden-sonuç bulmak için yapılan bir çalışma değil! Kahve ile uzun yaşam arasında bağlantı olduğu düşünülüyor ama kahve ömrü uzatır denmiyor.