Hüzün

Eskiyi olduğu gibi kabul etmek ama yeniye doğru umut solumak gerekir. Eski bitmiştir, çizilmiştir, bozulmuştur, hurda olmuştur.. Adı üstünde eski!

Terör ve Korku ile Yaşamak

Hayat inişli çıkışlı.. Hayat sorun dolu. Hayat terör korkusu ile dolu.. Hayatta kaygılar var, öfkeler var, elem ve keder var.. Ama yaşayan ölüler haline gelmemek için korkuya “dur” demek zorundayız.

Apple İkonu Tim Cook

Apple ikonu Tim Cook günde 5-6 saat uyuyormuş. Uzun çalışma saatlerine başlamadan önce her gün düzenli egzersiz yaparak ter atıyormuş. Biz de duyduklarımızı paylaştık ki, belki birilerine ilham olur..

Beethoven ve Doğa

Saraylarda müzik konserleri vermiş bir usta.. Doğaya ve doğa yürüyüşlerine tutkun bir master.. Herkes ilham versin..

Kafede Kahve

Bir saatlik bedava wi-fi da çekiyor olabilir öğrencileri. Beni çeken şey ise, orada kendimle baş başa kalabilmek ve yazmak.

Kobilerin televizyonu TEB KOBİ TV

Girişimcilik, dış ticaret, vergi ve hukuk, üretim ve yönetim gibi pek çok kategoride videolarla izleyicilerine en güncel bilgileri vermeyi hedefleyen TEB KOBİ TV’de Şükrü Kızılot, Ekrem Sarısu, Tamer Müftüoğlu gibi uzmanlar da izleyicilerden gelen sorulara açıklayıcı cevaplar vermekte.

İlham Veren Liderler

Liderlik konusunda katıldığım seminerlerden birinde konuşmacı “günümüz liderleri önce kendini düşünüyor, ama liderlik vasıflarından biri ve en önemlisi önderliktir.” demişti.