Namazın Faydaları

Nike tesettür başörtüsü icat ettikten sonra gelen ilk bilimsel çalışma Namazın Faydaları üzerine!

Görmeden İnanmak

Görünmeyenlere hayranlık duymanın en güzel yöntemi görmeye hazır olan bir gönül gözüdür.

Teşekkür Borcu

Nelere teşekkür borcumuz var? Bazen sahip olmadığımız şeylere kilitlenmekten, sahip olduklarımızın farkına varmıyoruz. Bize verilen bazı şeylere şükran borcumuzu unutuyoruz.

Özel İlişkiler

Gerçek potansiyele ulaşmak için iyi ilişkiler gereklidir. İlişki nedir? İlişki; bağlantı, birliktelik ve bağlılık gibi özel ve güzel anlamlar içerir. İçinde bulunduğumuz ilişkinin şekline ve biçimine göre ya yaşantımızı daha iyi hale getiririz ya da kendimize ve etrafa zehir ederiz.

Maneviyat ve Kanser

Bu çalışmada din ve maneviyat konularının, kanser hastalarında ne gibi iyileşmeye yol açtığı bulgulandı. Fiziksel, zihinsel ve sosyal yansımaları gözlemlendi. Sonuçlar, Amerikan Kanser Derneğinin CANCER dergisinde yayınlandı.

14 Şubat Sevgililer Günü ve Kırık Kalpler

Ayrılık acısını tek başına yaşamayın. Sırtınızı arkadaşlara yaslayın. Birlikte yürüyüşlere çıkın. Birlikte egzersiz yapın. Birlikte yemeğe ya da kahve içmeye gidin. Ailenizi de hiç unutmayın. Tüm zorluklarda ilk gidilecek yer ailedir.

Her türlü inanç sömürüsüne hayır !

Her okuduğunuza kayıtsız şartsız inanıp yaşamınıza geçirmeyin, uygulamayın lütfen.

Şifremiz şu olsun bugün: : Daha çok oku, araştır, bilgilen..
Bir Müşerref Özdaş yazısı..

Sözler İlaçtır

En çok korktuğumuz şey yetersizlik hissidir. Kendimizi güçsüz, beceriksiz, yetersiz düşünürüz. Oysa içimizde aydınlıklar var. Yeterki dışarı çıkarmasını bilelim.

Dünya Dinleri

Dünyanın en çok ateist barındıran ülkesi Arnavutluk ise 2010 itibariyle yüzde 63 Müslüman, yüzde 32 Hristiyan nüfusuna sahip.

Ahlak, Doğruluk, İyilik ve Şefkat

Biliyorsunuz çocukların ve gençlerin dikkat süresi oldukça kısadır. Söylenecekleri hem çabuk hem de ilginç bir şekilde anlatamazsanız belki de şansınızı bir dahaki sefere denemeniz gerekir!

14 Şubat Sevgililer Gününün Anlamı Nedir?

“Asırlar önce bir katolik keşişin çiftleri evlendirmesi, sonra hapse girmesi, ölmeden önce sevdiği kıza romantik bir not göndermesi modern yaşantıda neden kutlanıyor?” derseniz cevap açık: Amaç ekonomiyi canlandırmak.