Daha Az Stres

Bol bol açık havada gez.
Bol bol oku.
Bol bol yaz.

Sıfır Gün

Sizin bulunduğunuz yerde de su sıkıntısı var mı? Yetkililer sizi bu konuda uyarıyor mu? Susuzluk durumunda neler yapmanız gerektiğini biliyor/öğreniyor musunuz?

İşte Viral Olma Fırsatı!

Herkes kendine baksa.. Her insan, her aile, her işyeri, her dükkan, her okul, her arkadaş çevresi, her yaşlı bakım evi, her öksüzler evi, her yer ve herkes daha verici olsa, fedakarlık ve şefkat ile işe başlasa ve tüm bu harikuladelik insanlara hızla sirayet etse.

Robotların Yükselişi

Robotların yükselişi nedeniyle işi elinden alınan insanlara kayıtsız şartsız aylık gelir verilmesi kanunlaştırılmaya çalışılıyor.

Arılar ve Karıncalar

Arılar ve karıncalar bencillikten uzak, “bensiz” bir tavır içinde kolonileri için çalışırlar. Amaçları tüm toplumu korumaktır, salt kendilerini değil. Böyle olunca topyekün mukavemet ederek dışardan gelebilecek şiddet ve tazyiklere karşı koyabilirler.

İnsan duyuları

İnsanların 5 duyusu olduğunu söyleyen yüzyıllar önce Aristo idi. Ve birçoğumuz bunu hala böyle bilmektedir. Beş algının ötesinde birçok algı ortaklaşa çalışmaktadır.

Silahlanmak

Silahlanmış robotların duyguları ya da insanca etikleri yoktur. Kontrol edilmeleri imkansızıdır ve tehlikelidirler. Biri silahlanmak mı dedi? Sahi insanlığı daha hızlı nasıl bitirebiliriz?

Rastgele Tavsiyeler

Kimseyi küçümseme. Genç misin? Zamanla yaşlanırsın. Güzel misin? Zamanla güzellik eskir. Zengin misin? Servet de uçabilir. Geriye kalan daima insanlıktır. Ve unutma. Sen de herkes gibi doğdun, yiyorsun, içiyorsun, uyuyorsun, tuvaleti kullanıyorsun, hastalanıyorsun. Kimden ne üstünlüğün olabilir ki? Kibirlenme!

Kalite ve Kalitesizlik

İnsan ilişkileri de hayat gibidir.. İnişli çıkışlıdır. Bazen çatışmalar yaşanır.. Örneğin aile içinde sürtüşmeler gibi, yakın arkadaşla takışmak gibi, iş arkadaşıyla tartışmak gibi veya markette suratı asık çalışanla ağız dalaşı yapmak gibi..