Richard Branson Öğütlüyor: Blog Yazın!

Richard Branson değişik endüstrilere yatırım yapmış durumda. En bilindik markası Virgin Group’tur ve bu grup içinde finans, taşımacılık, sağlık ve bakım, yiyecek ve içecek, medya ve telekomünikasyon bulunur.

Arkadaşlık Bilimi

Arkadaş bulmakta ve arkadaşlığı sürdürmekte kullandığımız motivasyon, davranışlar ve beceriler; özbilgimizi ve duygusal zekamızı arttırıyor..

Eski Dostlar

Eski bir arkadaş, dost, romantik bağlantı veya her ne ise.. Oların hayatımızda yeniden görünmeleri bir şans değil! Yeniden görünmeleri bir işarettir. Bir haberci belki de. Hayatımıza yenilenmiş bir bağlantı onlar. Beklenmedik bir hediye. Eski dostlarin değerini bilelim..

Barış İçin Empati Gerek

Öyle görünüyor ki, dünya genelinde farklı ideolojilere ve azınlıklara gereken empatiyi göstermekten yoksunuz.. Bu olumsuzluk değişemez mi? Belki de olaya yeniden bakmak gerek, belki de barış dolu bir dünyadan çok da uzak değiliz. Belki tek ihtiyacımız olan şey empati!

Hepimiz Dijital Kaygan Zemindeyiz

Akıllı para alıp veriyoruz. Tüm varlığımız dijital yaşama armağan edilmiş durumda. Akıllı para ile dijital yatırımlar yapıyoruz. Uzun vadeli yatırımlarımız bile dijital zeminde. ‘Dijital herşey’ öylesine kolay ki..

Sosyal Medya Denen Dijital Parti

Sosyal medya dijital bir partidir. Eğlence için gittiğimiz bir partide etrafınızı nasıl etkilemeye çalışıyorsak, dijital partide de kendimizi o şekilde temsil ederiz.

Müslümanlar Geliyor!

Amerikan medyası, Müslüman figürünü zedelemeye devam ediyor. 9/11 faciasının üzerinden geçen onca yıla rağmen hala “Müslüman eşittir Terörist” olgusu değişmedi. Yıkılan kulelerin yerine yapılması teklif edilen cami olayı tam bir öcü muhabbetine dönüştü. Amerika’ya şeriat yasası geleceğine dair anlamsız korkular hızla yayılıyor. New York Polis Teşkilatı, rastgele Müslüman avına devam ediyor. İslamofobi eskisinden daha hızlı büyüyor.

Sosyal Robotlar

Hemen şimdi gözlerinizi kapatıp Yıldız Savaşlarının maskotu sevimli robot R2D2’ya sahip olmanın mutluluğunu duyumsamaya ne dersiniz?