Söylenmek, mızmızlanmak

Hergün milyonlarca küçük proje bitiriyoruz aslında.. Keşke tüm bunları istekle yapabilsek, yaşadığımız için sevinerek, nefes alıp verdiğimiz için şükrederek..

56 yaşında kodlamayı öğrenen adam

2020 itibariyle şimdikine nazaran bir milyon daha fazla kodlama işi olacak ve istihdam gerekecek. Tabi ki o işlerin hepsi Google, Facebook, Amazon, veya Microsoft gibi dev firmalarda olmayacak. Birçok küçük teknoloji şirketi kodcu alımları yapacak.

Uzayda Fabrika Kurmak

Uzay Fabrikaları, Göktaşı Madenleri, Ay Şehirleri felan derken, teknoloji ve uzay çağı da gözümüzün önünde tarih yazıyor yakalayamayacağımız bir hızda her gün yeni düşünce ve uygulamalara sahne oluyor.

3D Printer ile Spor Ayakkabısı Basmak

3D printer’lar plastik ötesinde titanyum, seramik, ağaç (tahta), çikolata, gümüş, altın ve daha birçok maddeyi eritip basabilmektedir. Üç boyutlu basılan evler, insansız uçan araçlar, kıyafetler, mücevherler, sofra takımları, yiyecekler, sağlık gereçleri, biyomedical cihazlar, protez uzuvlar ve son günlerde spor ayakkabısı üretilmiştir.

Y Kuşağı

İşletme sahipleri: Y kuşağı sık sık iş değiştirmek istemeyebilir eğer işletmenizde iş ve sosyal güvenlik sağlanıyorsa. Fakat işi sevmezlerse, anneleri ve babaları gibi, dişlerini sıkıp o işyerinde kalmıyorlar.

Victoria’s Secret Müşterisi Kim?

Buraya kadar güzel, çünkü Victoria’s Secret’in asıl amacı yetişkinlere satış yapmaktır. Son zamanlarda neden küçücük kızları da hedefliyor?